TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 25 Nisan 2019  Perşembe günü Rusya Federasyonu Tataristan Özerk Cumhuriyeti başkenti Kazan'da düzenlenen "11. Rusya İslam Dünyası - 2019 Kazan Zirvesi" açılış oturumuna katılarak, Türk iş dünyasının görüşlerini aktardı.​

Tataristan Özerk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov’un da katıldığı zirvede konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye iş dünyası olarak zirveye katıldıklarını, Türkiye’nin her bölgesinden Oda ve Borsa Başkanları ve iş adamlarıyla birlikte geldiklerini söyledi.

Hisarcıklıoğlu, zirve sonrasında Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov’un zirveyi değerlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği basın toplantısına katıldı. 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, zirve öncesinde, Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov’un katılımıyla Tataristan'da düzenlenen 2. Rusya İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Expo açılışına katıldı. Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Minnihanov ile birlikte stantları gezdi. 

 

 

Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Tataristan Ticaret ve Sanayi Odası'nı ve T.C. Kazan Başkonsolosluğu'nu ziyaret etti. 

TOBB  web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanmAsı gerekmektedir.