TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu (sağdan 3.), 17 Nisan 2019 Çarşamba günü Bosna Hersek'in başkenti Saray Bosna'da düzenlenen 10. Saraybosna İş Forumu'na katılarak, "Liderlik" başlıklı panelde konuşma yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı yaptığı konuşmada; 10 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen Saraybosna İş Forumu'nun (SBF), artık küresel bir marka haline geldiğini ifade etti.​

Bosna Bank International (BBI) ile İslam Kalkınma Bankası (IDB) tarafından  başkent Saraybosna'da düzenlenen ve Anadolu Ajansı'nın (AA) "Global İletişim Ortağı" olduğu forum kapsamında "Liderlik" konulu panel düzenlendi.

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın da katıldığı panelde konuşan M. Rifat  Hisarcıklıoğlu, SBF'nin dünyanın her yerinde yatırımcıların ilgi gösterdiği son derece başarılı bir girişim olduğunu belirterek, "Düzenli olarak gerçekleştirilen Saraybosna İş Forumu, artık küresel bir marka haline geldi." dedi.

 

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı footğraflara bu inkten ulaşmak mümkündür.

 

 

İş Forumu kapsamında TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, TOBB adına “Saraybosna İş Forumu 10. Yıl Özel Ödülü”nü aldı.