17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan Almaty'den katılan DARKHAN BİTİMSHİNOV (solda) sahibi  ve üst düzey yöneticisi olduğu Elcos şirketinin bahçesinde düzenlediği yemekte çalışanları ile birlikte Nevruz Bayramını kutladı.  

17. TKG programı üyesi DARKHAN BİTİMSHİNOV  Kazakistan'da elektrikli pano imalatı, standart olmayan metal ürünler imalatı yapan TMK şirketi ile elektrik kontrol sistemleri üreten Elcos şirketinin  ortağı ve üst düzey yöneticisidir. KATİAD –Kazakistan-Türkiye İşadamları Derneği üyesidir. Türkiye’den büyük ölçekli malzeme satın almaktadır.

Kazakistan'dan 18. TKG  üyesi FAZYLBEK MUSTANOV bu yıl Nevruz Bayramı' Çimkent şehrinde düzenlenen etkinlikte kutladı.

18. TKG programı katılımcısı FAZYLBEK MUSTANOV bir süre önce yönetici olduğu maden şirketinin sponsorluğunda kurduğu minikler futbol takımı ile Portekiz futbol kulüpleri ile işbirliği geliştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  katıldığı sırada madencilik alanında faaliyet gösteren ve altın madeni işleten şirketin üst düzey yöneticisi olan FAZYLBEK  MUSTANOV  artık sadece Çocuk Futbol Takımı ile ilgilenmektedir.

18. TKG  üyesi  FAZYLBEK  MUSTANOV, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans yapmıştır.