18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan SALİH TAŞDİREK (soldan 3.) Türk Alman Ticaret Günleri programı kapsamında 15 Nisan 2019 Pazartesi günü Bursa TSO ziyaretine katılan Hanau Ticaret Odası heyetinde yer aldı. 

Türk-Alman Ticaret Günleri’nin onyedincisi Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Türk ve Alman iş insanlarının yanı sıra yatırım ajansları ile kamu kurum temsilcilerinin katıldığı buluşma iki ülke ticaret hacminin gelişmesine katkı sağlayacak.

Bursa TSO web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Almanya Büyükelçiliği, Alman-Türk Sanayi ve Ticaret Odası ve Almanya Yakın ve Orta Doğu Yatırım Destek Birliği (NUMOV) işbirliğinde KOSGEB’in destekleriyle düzenlenen etkinlik BTSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.  Etkinliğin açılışında konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, küresel ticarette söz sahibi olan iki ülkenin siyasi, ekonomik, askeri ve beşeri boyutlarıyla köklü ilişkilere sahip olduğunu söyledi.

Dünya Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Açılış konuşmalarının ardından Almanya’dan gelen firmaların üst düzey yöneticileri şirketlerinin çalışmaları ve yatırımları hakkında detaylı sunumlar gerçekleştirdi. Programın ikinci bölümünde ise Bursalı firmalar ile Alman iş dünyası temsilcileri iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Haber Türk portalında yayınlanan fotoğraflı haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Yeni Haber sitesinde yayınlanan habere ulaşamak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (soldan 2.),  Hessen eyaletini temisil eden işadamları heyetinde yer aldı.

Lodos haber sitesinde yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağda) akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.