18. TKG programı üyesi GÜNER MUSTAFA (sağda) DEİK tarafından 21 Mart 2019 Perşembe günü Selanik'de düzenlenen Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Networking Resepsiyonu sırasında T.C. Selanik Başkonsolosu ORHAN YALMAN OKAN (solda)  ile görüştü.

Türk-Yunan İş Konseyi Networking Resepsiyonu DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı  Levent Sadık Ahmet ve Enterprise Greece Başkanı  Grigoris Stergioulis’un işbirliği ile gerçekleşmiştir.

Yunanistan ve Türkiye iş dünyasını bir araya getirmek amacıyla, DEİK/Türkiye-Yunanistan İş Konseyi tarafından, Enterprise Greece iş birliği ile Selanik'te  "Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Resepsiyonu" gerçekleştirilmiştir.

T.C. Selanik Başkonsolosu  Orhan Yalman Okan'ın onurlandırmasıyla gerçekleşen toplantıya, çeşitli sektörlerden Yunan firmaları ve kurum temsilcileri katılmıştır.

Selanik Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasında yayınlanan  Türkiye-Yunanistan İş Konseyi haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

18. TKG üyesi GÜNER MOUSTAFA'nın "Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Newtworking Buluşması"na  ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının  bu linkinden ulaşmak mümkündür.

DEİK web sayfasında yayınlanan  toplantı duyurusuna ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Batı Trakya'nın Gümülcine' şehrinden katılan  GÜNER MOUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA)  madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Son dönemlerde Türkiye'den farklı akü markalarının  temsilciliğini almıştır. Ayrıca Dijtürk bayisi olarak da faaliyet göstermektedir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.