20. TKG programına Batı Trakya'dan katılan EMRE MOUSTAFA  (soldan 2.) 28 Şubat-03 Mart 2019 tarihleri arasında Yunanistan'ın Larissa kentinde düzenlenen 12. Agro Thessaly Fuarı'nda  T.C. Selanik Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi SERKAN BURALI'nın stantlarını ziyaret etmesinden memnun oldu.

Tarımsal üretim ve tarım  makineleri  sektöründe uzmanlaşan Agro Thessaly Fuarı bu yıl 12. kez düzenlendi. Fuarı yaklaşık kırkbeşbin kişi ziyaret etti.

Agro Thessaly Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

18. TKG programı katılımcısı GÜNER MUSTAFA (ortada) ve 20. TKG programı katılımcısı EMRE MUSTAFA (solda) fuarda iki ayrı stant kurarak, Yunanistan bayisi  oldukları akü markalarının ve Petrol Ofisi yağlarının tanıtımını yaptılar.

12. Agro Thessaly Fuarı izlenimlerine ait farklı fotoğraflara EMRE MUSTAFA'nın faacebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Batı Trakya'nın Gümülcine şehrinden katılan GÜNER MOUSTAFA - GKIOUNER MOUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Son dönemlerde Türkiye'den farklı akü markalarının  temsilciliğini almıştır. Ayrıca Dijtürk bayisi olarak da faaliyet göstermektedir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi EMRE MOUSTAFA akü ve madeni yağ ithalatı ve toptan ticareti yapan, digitürk bayisi olan aile şirketinde yöneticidir. Şirket halen Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Esen Akü ve Çelik Akü Yunanistan Distribütörüdür. Gümülcine Ticaret Odası Üyesidir.