T.C. Frankfurt Başkonsolosu BURAK KARARTI  (sağdan 2.) Almanya'da 19 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen Oda seçimlerinde başarı kazanan  18. TKG Programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağ başta) ve 21. TKG Programı katılımcısı MEHMET KOCAGÖL'ü (soldan 2.) kutladı ve çalışmalarında destek sözü verdi.

BURAK KARARTI Hanau ve Darmstadt Sanayi ve Ticaret Odaları Meclis üyeliklerine seçilen işadamları SALİH TAŞDİREK ve MEHMET KOCAGÖL'ü  Başkonsolsoluğa davet ederek kutladı ve başarılar diledi. 

Almanya genelinde Oda Meclis Üyeliği için aday olan girişimciler arasında başarıya ulaşan değerli üyelerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz. 

T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu'na  davet edilen T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu'nuun facebook sayfasında yayınlanan habere ve farklı fotoğrafa ulaşmak için bu linkin  ziyaret edilmesi önerilmektedir.

18. TKG Programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK  (sol başta) ve 21. TKG Programı katılımcısı MEHMET KOCAGÖL (soldan 3.)  Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası -AHK tarafından 16 Kasım 2018 tarihinde Frankfurt kentinde düzenlenen "Almanya ve Türkiye Ekonomik İlişkiler" konulu etkinlikte T.C. Frankfurt Başkonsolosu BURAK KARARTI'  (soldan 4.) ile birlikte selamlamıştı.

Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın etkinlliğine ait farklı fotoğraflara MEHMET KOCAGÖL'ün facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

18. TKg programı heyet başkanı SALİH TAŞDiREK, (sağda) IHK-Hanau (Hanau Ticaret  ve Sanayi Odası) Meclis Üyeleri arasında 9 Nisan 2019 Salı günü yapılan seçimleri 2. kez kazanarak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevine yeniden seçildi.

Almanya genelinde ilk kez IHK Başkan Yardımcılığı görevine 2. kez seçilmeyi başşaran 18. TKG programı katılımcısı değerli üyemiz SALİH TAŞDİREK'i  kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağda) akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir. 

21. TKG programı katılımcısı MEHMET KOCAGÖL (solda), inşaat sektöründe faalliyet göstermekte,anahtar teslimi bina, yurt vb projeler gerçekleştirmektedir.