KKTC'den 20. TKG programı üyesi  MURAT BORUCU (sağda) 6. TKG programı katılımcısı ve TKG Grup Sözcüsü RAMAZAN GÜNDOĞDU'yu (solda) 09 Nisan 2019 Salı günü sahibi olduğu Girne'deki yat limanında ziyaret etti. 

MURAT BORUCU ve  RAMAZAN GÜNDOĞDU başta Türkçe Konuşan Girişimciler Programı izlenimleri  olmak üzere yeni iş fırsatları konularında görüşlerini paylaştı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU, Gazi Mağusa'da  tersane şletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı, Delta Marina'nın sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili ve Kıbrıs Türk  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.

TOBB  tarafından Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de  30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümüne  katılan MURAT BORUCU Girne'de yaşamaktadır. Gıda  sektöründe faaliyet gösteren, süt ürünleri üretimi ve ticareti ile uğraşan şirket sahibidir. Ayrıca gayrimenkul yatırımı ve emlak sektöründe faaliyet gösteren TURYAP Girne Liman emlak ofisinin ortağıdır. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. SÜTEK Süt Endüstrisi Kurumu üyesidir.