TOBB tarafından düzenlenen18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (soldan 6.)  BULTİŞAD (Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Genel Kurul toplantısının ardından yapılan ilk toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi.

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) 16 Mart 2019 günü 5. Olağan Genel Kurul toplantısını başkent Sofya'da Ramada Oteli’nde gerçekleştirdi.

BULTİŞAD Genel Kurulu'na T.C. Sofya Büyükelçisi Dr. HASAN ULUSOY ve T.C. Sofya Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri OKAN PAKBEŞE de katıldı. 

T.C. Büyükelçisi yaptığı konuşmada  "5 yıllık süre içerisinde BULTİŞAD tarafından organize edilen iş forumlarının rekor sayıda olduğunu belirtti ve faaliyetleri ile ilgili olarak birkaç önemli öneride bulundu. Büyükelçi, BULTİŞAD’ın etkili ve verimli çalışmalarının önümüzdeki dönemde de devam edeceğinden emin olduğunu" ifade etti. 

TOBB  tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan  katılan EDİS EMRE ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı ve DTİK Balkanlar Komitesi Baskan Yardımcısıdır. 

18. TKG üyesi EDİS EMRE arkadaşımızı kutluıyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yerel basında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Bulgaristan'daki Türk ve Bulgar iş dünyasını temsil eden BULTİŞAD (Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası) yeni Yönetim Kurulu Başkanı EDİS EMRE (sağdan 4.) 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü   Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Büyükelçi Dr. HASAN ULUSOY'a (sağdan 5.) nezaket ziyaretinde bulundu. 

Ziyaret sırasında iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerinin özel sektör ayağında önemli bir işbirliği partneri olan BULTİŞAD'la devam etmekte olan ortak çalışmalar ve geleceğe dönük projeler ele alındı.

T.C. Sofya Büyükelçiliği'nin facebook  sayfasında yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.