20. TKG programına Tacikistan'dan katılan PARVINA SAYFULLOEVA (soldan 4.) Rusya'dan davet ettiği gıda mühendislerinin şirket çalışanlarına eğitim vermesi ile ürün kalitesinin iyileştirilmesi  ve çeşitlendirilmesi süreçlerinin başarıyla tamamlanmasından memnun oldu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 20. TKG programı katılımcısı PARVİNA SAYFULLOEVA çikolata ve şekerleme üreten şirkette üst düzey yöneticidir. Tacikistan Genç İşadamları Derneği ve Tacikistan SABO Vakfı üyesidir.

20. TKG programına Kazakistan'dan katılan  ZHASSULAN (CASULAN) NURMAKHAMBETOV (ortada) dönem arkadaşı SAULE TASTANBEKOVA (sağda) ile başkent Astana'da buluşarak, yeni iş fırsatları hakkındaki değerlendirmelerini paylaştı.

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı SAULE TASTANBEKOVA Hukuk, tercüme, yatırım projeleri konularında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir. Tük Dünyası ülkeleri arasında uluslararası hukukun gelişmesi ve avukatlık hizmetlerinde güç birliği kurulması için çalışmalar yapmaktadır.

Ankara, İstanbul,  Çorlu, Çerkezköy,  Edirne, Kırklareli  ve Tekirdağ illerinde düzenlenen 20. TKG Programı katılımcısı ZHASSULAN (CASULAN) NURMAKHAMBETOV inşaat malzemeleri ticareti yapan, hukuk, organizasyon ve yatırım projeleri konusunda danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir.

20. TKG programına Rusya Federasyonu Kazan Özerk Bölgesi'ni temsilen katılan ALMAZ MUNAVİROV (sağda) Müslüman İş Adamları Birliği tarafından düzenlenen etkinliklerde aktif görev üstlenmektedir.

20. TKG programı üyesi ALMAZ MUNAVİROV spor ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren, buz pateni pisti işleten, sentetik buz ticareti yapan,  eğlence organizasyonları düzenleyen şirkette üst düzey yöneticidir.

20. TKG programına KKTC'den katılan MURAT BORUCU Turkcell ve Girne Belediyesi işbirliği ile 14 Nisan 2019 Pazar günü Girne'de düzenlenen yardım amaçlı "Yarı Maraton"a katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, istanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de  30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen20. TKG programının Ankara ve İstanbul bölümüne  katılan MURAT BORUCU Girne'de yaşamaktadır. Gıda  sektöründe faaliyet gösteren, süt ürünleri üretimi ve ticareti ile uğraşan şirket sahibidir. Ayrıca gayrimenkul yatırımı ve emlak sektöründe faaliyet gösteren TURYAP Girne Liman emlak ofisinin ortağıdır. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. SÜTEK Süt Endüstrisi Kurumu üyesidir.