18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (önde, sağdan 2.)  Konya Ticaret Odası üyelerinin Almanya çalışma ziyaretinin  verimli geçmesi için özel olarak ilgilendi ve IHK Hessen (Ticaret ve Sanayi Odası) ziyaretinin gerçekleşmesini sağladı.

 

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağdan 3.) Konya Ticaret Odası Başkanı  ve TOBB Başkan Yardımcısı SELÇUK ÖZTÜRK (sağdan 4.)   başkanlığındaki Konya tOheyetinnin iş yeri ziyaretlerine de eşlik etti.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan SALİH TAŞDİREK Konya TO heyetinin  Hessen MÜSİAD şubesi ziiyaretine eşlik etti. Toplantıda; Almanya'daki girişimcilerin Konya ile ticaret ve yatrırım geliştirmesi için işbirliği fırsatları değerlendiirildi.

Konya TO heyetinin MÜSİAD ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (soldan 2.) akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.