12. TKG üyesi SÜREYYA İNAL TOBB'un desteğiyle 04-5 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen "Türk Alman Kadın Girişimciler Buluşması"na katılarak deneyimlerini ve önerilerini paylaştı.

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) ve Alman Kadın Girişimciler Federasyonu (VdU) organizasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteğiyle Türk Alman Kadın Girişimciler Buluşması gerçekleştirildi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi DAVUT ÇETİN’in ev sahipliğindeki toplantıya Türkiye ve Almanya’dan yaklaşıkm 80 kadın girişimci katıldı ve tecrübelerini paylaştı.

TOBB'n web sayfsında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.

4-5 Nisan2019  tarihleri arasında gerçekleşenk Türk- Alman Kadın Girişimciler buluşmasında Alman kadın girişimcilerin, Türkiye’deki yatırım imkanları ve serbest ticaret bölgelerinin avantajları hakkında bilgi edinmeleri ve potansiyel ticari partnerleri ile buluşmaları amaçlanıyor.

Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve  Antalya TSO Başkanı DAVUT ÇETİN (soldan 2.), "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak, kadın girişimciliğini geliştirmek üzere büyük bir mücadele verdiklerini kaydetti. Son 10 yılda kadın girişimci sayısındaki artışta TOBB Kadın Girişimci Kurullarının çok büyük payının olduğunu belirten Çetin şunları söyledi: “10 sene önce kadın girişimci sayımız sadece 75 bindi, şimdi 130 bin. Bu artışta Kadın Girişimci Kurullarımızın çok büyük payı var" dedi.

Antalya TSO web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu llinkten ulaşmak mümkündür.

Ha-ber-com sitesinde yayınlanan fotoğraflı haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması önerilmektedir.

TOBB tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan SÜREYYA İNAL (solda), mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir. MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.