19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ELVİRA BOROMBAEVA (soldan 3.) özellikle kadın girişimcilere yönelik konferanslara, çalıştaylara, seminerler arasında mekik dokuyarak, bilgi ve deneyimlerini paylaşmakta yeni iş fikirleri için destek sağlamaktadır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından  Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İistanbul'da  düzenlenen19. TKG programı üyesi ELVİRA BOROMBAEVA (soldan3.) ILO Ulusararası Çalışma Örgütü'nün toplantılarına katılmakta ve ILO'nun 100. yılı kapsamında düzenlenen çalıştaylara katkı vermektedir.  

19. TKG  üyesi  ELVİRA BOROMBAEVA  (ön sıra, sağdan 2. )çeşitli platformlarda proje koordinatörü, moderatör  ve yönetici olarak görev yapmakta, kamu yararı gözeten çok sayıda projede  gönüllü olarak görev üstlenmekte, kadın kuruluşlarının faaliyetlerine  özel destek vermektedir.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ELVİRA BOROMBAEVA  enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir.

19. TKG üyesi ELVİRA BOROMBAEVA (ortada) NABA (Ulusal İş Dernekleri Birliği ve Küçük HES Birliği Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Yatırım Kurulu ve Yolsuzluk Forumu üyesidir. Ayrıca Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Kadın Komisyonu Başkanıdır.