18. TKG programına Özbekistan'dan katılan MANSUR  RAHİMOV (sol başta) Çalışma Bakanlığı tarafından ülkenin gelişimini desteklemek ve gençlerin sevdikleri mesleklere yönelmelerini sağlamak amacıyla Şubat 2019'da düzenlenen "Kariyer Günleri" (Myway) toplantılarına gönüllü olarak katılarak, lisede öğrenim gören gençlere eğitim ve  ve kariyer deneyimlerini anlattı ve girişimci olmaları için önerilerde bulundu. 

MANSUR RAHİMOV  Myway  programına gönüllü desteği nedeniyle bakanlık tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.  

Özbekistan Çalışma Bakanlığı  gençler için farklı sektörlerden davet ettiği temsilcilerle okullarda toplantılar düzenleyerek,  öğrencilerin meslek seçimlerine yardımcı olmaktadır. Toplantılara katılan gençler sorularını ilgili sektör temsilcisine yönlendirebilmekte ve  konusunda uzmanlaşmış, deneyimli iş insanlarından doğrudan yanıt alma şansı bulmaktadır. 

18. TKG üyesi MANSUR RAHİMOV'un deneyimlerini paylaştığı ilk "Myway" toplantısına ait farklı fotoğtraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18. TKG programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV  (ayakta) bir süre önce Türk ortakları ile birlikte  başlattığı başta ceviz olmak üzere, meyve fidanı yetiştiricliği işini Mevalı Plants markası ile başarıyla sürdürmektedir. Ayrıca Avocado Organic House şirketinişin kurucu ortağı ve üst düzey yöneticisidir.

18. TKG programı katılımcı MANSUR RAHİMOV'un Cizzzak kentinde düzenlenen "Myway" toplantısına ait fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (sağda)  2019 Şubat ayının ilk haftasında  sahibi olduğu ayakkabı fabrikasında bir tanıtım toplantısı düzenleyerek,  bölgedeki ilk ve tek olma özelliğini taşıyan enjeksiyon makinası ve robotları yerel yöneticilere ve  basın mensuplarına tanıttı. 

18. TKG üyesi EDİS EMRE'nin tanıtım toplantısına ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

TOBB  tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan  katılan EDİS EMRE (ortada) ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı ve DTİK Balkanlar Komitesi Baskan Yardımcısıdır.