17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan JAHANGİR SHEFİZADE  (sol başta) Bodrum Ramada Otel'de 15-17 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenen "Satınalma, Gastronomi ve Teknik Sektör Buluşması”na katılarak ürettikleri Savalan marka şarapların tanıtımını yaptı. 

Otel Satınalma Müdürleri Eğitim Derneği(OSMED) tarafından 55 firmanın katılımıyla Bodrum’da “Satınalma, Gastronomi ve Teknik Sektör Buluşması” gerçekleştiriyor. 

Ramada Otel’de yapılan sektör buluşmasında çeşitli sektörlerden markaların yanı sıra otellerin farklı departmanlarından yöneticiler katıldı. Buluşmaya Muğla ziyareti kapsamında Bodrum’da konaklayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de katıldı.

Organizasyonda 55 farklı firmanın ürünlerinin yer aldığı stantlar açıldı. Bodrum’daki turizmciler, sektör buluşmasına yoğun ilgi gösterdi. 

Bodrum Kent Tv  haber sayfasında yayınlanan  fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

17. TKG üyesi JAHANGİR SHEFİZADE (ayakta) katılımcılara Savalan şaraplarının üretim süreci hakkkında bilgi verdi ve tadım sunumları gerçekleştirdi. 

Bodrum'da tanınmış otel ve restoran temsilcilerinin katıldığı etkinlikte Savalan şarapları, Türk ve diğer ülkelerden ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan JAHANGIR SHEFIZADE tarımsal üretim, gıda sanayi, üzüm ve şarap üretimi sektöründe faaliyet gösteren ve SAVALAN markası ile üretim yapan Aspi Winery adlı aile şirketinde yöneticidir. Amerika-Azerbaycan Ticaret Odası üyesidir.

17. TKG üyesi CAHANGİR SHEFZADE'nin Bodrum otel yöneticileri  sektörel buluşması etkinliğine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın  facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan Almaty'den katılan DARKHAN BİTİMSHİNOV sahibi  ve üst düzey yöneticisi olduğu TMK  şirketi ile elektrik kontrol sistemleri üreten Elcos şirketleri tarafından üretilen son teknolojiye uygun elektrik panolarını ve elektrikli dolapların tanıtımını şirket merkezindeki yeni Showroom'da yapmaktadır.    

17. TKG programı katılımcısı DARKHAN BİTİMSHİNOV şirket  merkezinde eğitim programları düzenleyerek, katılımcıların son teknolojilerde gelişmeleri öğrenmesini desteklemektedir.

17. TKG programı üyesi DARKHAN BİTİMSHİNOV  Kazakistan'da elektrikli pano imalatı, standart olmayan metal ürünler imalatı yapan şirketin  ortağı ve üst düzey yöneticisidr. KATİAD –Kazakistan-Türkiye İşadamları Derneği üyesidir. Türkiye’den büyük ölçekli malzeme satın almaktadır.