9. TKG programına Bulgaristan'dan katılan SABİHA MESTAN (solda) T.C. Filibe Başkonsolosu'nun 22 Şubat 2019 Cuma günü gerçekleşen ziyaretinden çok memnun oldu. 

9. TKG programı katılımcısı SABİHA MESTAN (solda) Filibe Başkonsolosu HÜSEYİN ERGANİ'ye yöneticisii olduğu  Kırcaali'deki "Kadriye Latifova Tiyatrosu"nun faaliyetleri hakkında bilgi sundu. Ayrıca;  Bulgaristan'da yaşayan Türk toplumunun kültrüel ve sosyal sorunları ve beklentileri hakkında bilgi verdi.

Fillibe Başkonsolsu'nun Kırcali  Kadriye Latifova Tiyatrosu ziyaretine ait farklı fotoğraflara Başkonsolosluğun facebook sayfaısnın bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenlenen 9. TKG programına Bulgaristan temsilcisi olarak katılan SABİHA MESTAN Kırcaali Tiyatro ve Müzik Merkezi Kadriye Latifova Müzikal Tiyatrosu'nun yöneticisi ve Kırcaali Buket Kadın Derneği Başkanı olarak görev yapmaktadır.

9. TKG üyesi SABİHA MESTAN Bulgaristan'da yaşayan Türk toplumunun dilini ve kültürünü unutmaması, genç nesilin Türk kültürünü tanıması için  tiyatro ekibi ve Buket Derneği'nin Halk Müziği Korosu ile ile çok değerli çalışmalar yapmaktadır. 

9. TKG programına Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ASTRİT KURTİ (sağda) HUNGEXPO Budapeşte Fuar Merkezi'nde 42 yıldır düzenlenen Macaristan’ın 1 numaralı turizm fuarı Travel Expo'ya katılarak stant kurdu ve şirket tanıtımı yaptı.
 
21 - 24 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenen Travel Expo  eğlence deneyimine, kişisel bağlantıların kurulmasına ve ziyaretçiler için mümkün olan en geniş bilgi yelpazesine odaklanmaya odaklanmaktadır. “Aktif bir haftasonu” sloganı doğrultusunda, mümkün olan en yüksek sayıda yabancı ülkeyi, Macar turizm bölgesini ve seyahatle ilgili hizmet şirketlerini sunarak özel uzun bir hafta sonu düzenlenmektedir. Etkinliğin katılımcılarına varış yerleri, tatil köyleri, konaklama tesisleri ve seyahat uzmanlarından gelen sorulara, aynı yerde ve zamanda cevaplar hakkında bilgi verilmektedir. Seyahate ilham vermek için tasarlanan çevreye eğlence programları da eşlik etmektedir.
 
Travel Expo Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 
Fuar hakkında farklı bilgilere ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi ASTRİT KURTİ (sağda) turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren "İnTour" şirketinin sahibi ve üst düzey yönetcisidir. Ayrıca Harmonia Hotels Group'un üst düzey yöneticisidir.  Arnavutluk Ticaret Odası Üyesidir.