12. TKG programına KKTC'den katılan HALİDE GÜRÜN (solda) annesi ve erkek kardeşi ile birlikte 7-21 Şubat 2019 tarihlerinde Dubai Dünya Ticaret Merkezi salonlarında 24. kez açılan Guldfood Gıda Furı'na katılarak, 40. yılını kutlayan aile şirketi AKGÖL'ün ürünlerini tanıttı. 

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan HALİDE GÜRÜN  her yıl olduğu gibi bu yıl da Dubai'de düzenlenen ve Ortadoğunun en buyuk gıda fuarı olan Guldfood Gıda CFFuarında  stant kurarak, kardeşi ile birlikte, aile şirketleri AKGÖL markalı süt  ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Fuar, 8 ana pazar sektöründe ürün sergileyen 5000’den fazla firmayı ağırlıyor. 170 ülkeden farklı firmalar ürünlerini sergiliyor. Orta Doğu’da gerçekleşen dünyanın en büyük gıda fuarı 98 bin ziyaretçiye ulaştı.

Gulfood 2019 birçok öğrenme fırsatı sunacaktır. Yenilik zirvesi tüketici eğilimlerini, ürünlerdeki yenilikleri ve sektördeki başarı durumlarını kapsayan çok yönlü bir konferans şeklinde gerçekleştirildi. 

Gulfood'da bir ilk olan "Dünya Lezzetleri" etkinliğinde mutfak lezzetleri birbiriyle yarıştı. Dünyanın en iyi mutfağı yarışında ünlü şefler becerilerini sergiledi.

Gulfood Yenilik Ödülleri, sektör çapında 300'ün üzerinde katılımı teşvik eden bir kampanya, sektörün prestijli liderlerinden oluşan bir jüri heyeti ve fuar sırasında düzenlenen görkemli ödüllü gala yemeğiyle zirveye ulaşarak markalar ve ürünler arasında mükemmelliği kutladı ve ödüllendirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programı üyesi HALİDE GÜRÜN üniversite eğitimini 2010 yılında İngiltere'de Reading Üniverstesi'nde İşletme ve Yöneticilik bölümünde tamamlamıştır.  Mezun olduktan sonra aile şirketi Akgöl Sütçülük Gıda ve Paketleme Sanayii Ltd’in yönetiminde görev üstlenmiştir.

12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN'ün  Dubai Guld Food Gıda Fuarı  izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

11. TKG üyesi AKAN OZA (sağ başta) KKTC  Turizm ve Çevre Bakanı FİKRİ ATAOĞLU'nun (sağdan 2.)  ve ekibinin ACE of MICE Exhibition by Turkish Airlines fuarına  katılan  KKTC firmalarına destek vermesinden memnun oldu.

Turizm Medya Grubu organizasyonuyla, 2014 yılından itibaren her yıl gerçekleştirilen, Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük üçüncü kongre, toplantı ve etkinlik fuarı olan ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines’ın altıncısı 20-22 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi- ICC’de düzenlendi.

Türkiye’nin ’ etkinlik, toplantı ve kongre endüstrisi fuarı ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines değişen yüzüyle altıncı defa global MICE endüstrisini ağırladı. 6. ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines “Connecting Dots” mottosu çerçevesinde hazırlanan yeni konseptiyle düzenlendi. 

İstanbul, ICC-Istanbul Congress Center ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ACE OF M.I.C.E. İstanbul - Kongre, Toplantı, Etkinlik Fuar ve Zirvesi Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Fuar Pazarlama, Reklam, Magaza Dizaynı ve Etkinlik Yönetimi sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Uluslararası Hosted Buyer Programı kapsamında yurtdışı pazarından katılan 250 uluslararası nitelikli MICE profesyoneli ve 500’ün üzerinde yerel profesyonel,  fuar kapsamında katılımcı firmalarla B2B görüşme gerçekleştirdi. 3 gün boyunca, fuara 15.000’den fazla profesyonel ziyaretçi katıldı. Uluslararası endüstri partneri ve medya kuruluşuyla yapılan işbirlikleri sayesinde hem nicelik hem de nitelik daha kaliteli bir hosted buyer programıyla katılımcılar network’lerini genişletme imkanı buldu. 

KKTC Çevre ve Turizm Bakanlığı web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bulinkin tıklanması yeterli olacaktır.

Turizm Gazetesinde yayınlanan fuar rhaberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan AKAN OZA (sağda) aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yöneticisi olarak görev yapmaktadır. 

11. TKG programı katılımcısı AKAN OZA'nın izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.