20. TKG programına Bulgaristan'dan kataılan DZHYUNEID SEVDZHAN VAHID (sağda) Agra Plovdiv 2019 Fuarı'na giderken, 19 Şubat 2019 Salı günü dönem arkadaşı EGEMEN GYUNER SERBEST'i (solda) Haskovo'da ziyaret etti. 

Agra Plovdiv 2019 Uluslararası Tarım, Ormancılık, Bahçecilik, Bağcılık, Balıkçılık, Hayvancılık ıFuarı 20- 24 Şubat 2019 tarihleri arasında Filibe'de düzenlendi. Tarım Makineleri, Hayvancılık, Gübre, Paketleme Teknolojisi, Ayırma Makineleri konularındaki sonn teknolojik gelişmelerin sergilendiği fuara ilgi yoğun oldu. 

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Program'ına  Bulgaristan'ın Varna kentinden katılan DZHYUNEID SEVDZHAN VAHID (sağda) tarım sektöründe üretim yapan, Türkiye’den çeşitli tarımsal alet ve ekipmanın Bulgaristan temsilciliğini yapan şirket sahibidir. Deliorman Girişimciler Derneği üyesidir.

20. TKG programı katılımcısı EGEMEN SERBEST (solda) annesi 2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR SERBEST (sağda) ile birlikte Dedeağaç'ta düzenlenen  AB Destek Fonları toplantısının ardından 20 Şubat 2019 Çarşamba günü  Gümülcine'de yaşayan dönem arkadaşı CHOUSEIN CHAFOUZ  AMET'in ortağı olduğu zeytinyağı işleme  ve sebze paketleme fabrikasını ziyaret ederek, ortakları ile tanıştı ve  tarım sektöründe AB fonlarından yararlanarak, ortak projeler geliştirmek için ilk çalışmaları başlattı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de düzenlenen 20. TKG programına Bulgaristan'ın Haskovo kentinden katılan EGEMEN GYUNER SERBEST turizm sektöründe faaliyet gösteren, otel + spa merkezi işleten ve tarımsal üretim yapan aile şirketinde yöneticidir. 

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de düzenlenen  2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nda heyet başkanlığı görevini üstlenen SEVGİNAR NAZIM SERBEST petrol istasyonu, tarım, turizm ve otelcilik, inşaat vb konularında faalliyet gösteren şirket sahibdir. AB Fonlarına başvurarak kiraz bahçesi kurmuştur. 

2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR SERBEST (solda)  eşi GÜNER SERBEST (ortada) ve oğlu EGEMEN SERBEST ile birlikte  20 Şubat 2019 Çarşamba günü Gümülcine'de bulundukları sırada, 20. TKG programı heyet başkanı NURHAN MUUSTAFA NİHAT'ı (sağda) ziyaret ederek, neşeli anlar paylaştı.

20. TKG programı heyet başkanı NOURCHAN MOUSTAFA NICHAT  mobilya üretim atölyesi olan, imalatı ve mobilya ticareti yapan, Türkiye’den mobilya ithal eden  şirket sahibidir. Batı Trakya İşadamları Derneği ve Gümülcine Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesidir.

Gümülcine ziyaretine ait farklı fotoğraflara TKG facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.