13. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesi'nden katılan RESAD COSOVİÇ (sağda) 21 Kasım 2018 tarihinde Tekirdağ'da düzenlenen 5.Uluslararası Trakya ve Balkan İş Forumu toplantıdan sonra eşi ile birlikte İstanbul'a giderek, başta Sultanahmett Meydanı olmak üzere Tarihi Yarımada'da bulunan anıtları ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara,  Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. TKG programı katılımcısı RESAD COSOVİÇ (ortada) Novi Pazar şehrinde yaşamaktadır ve mobilya aksesuarları ticareti yapan şirket sahibidir.  

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi RESAD COSOVİÇ İstanbul'un ünlü Galata Kulesi meydanında yakınları ile birlikte eğlenceli anlar paylaştı. 

13. TKG üyesi RESAD COSOVİÇ ve eşi DoubleTree by Hilton Hotel İstanbul-Avcılar  otelinde konakladı.

RESAD COSOVİÇ'in İstanbul gezisi anılarına ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

13. TKG programına Almanya'dan katılan  EKREM ECE İstanbul'u sık sık ziyaret etmektedir Kasım 2018'de gerçekleşen İstanbul seyehatinde özelikle Tariihi Yarımada çevresinde zaman geçirmeyi, tercih etti.  

13. TKG programı katılımcısı EKREM ECE  İstanbul'da bulunduğu 2018'in Eylül ayında,  dostları  ile sahilde buluştu ve yazdan kalma bir akşam üzeri  İstanbul Boğazının manzarası eşliğinde koyu bir sohbet  geliştirdi.

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan EKREM ECE  Almanya'da  toptan ve perakende gıda ve içecek ticareti konusunda faaliyet gösteren, kağıt ve ambalaj üretimi yapan şirket sahibidir. Köln Ticaret Odası (IHK) üyesidir. Türk İşadamları Dernekleri Avrupa Federasyonu TİDAF üyesidir. 

13. TKG programına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA erken ilkbahar havasından yararlanarak, 17 Şubat 2019 Pazar günü İstanbul'un Prens Adaları'nın en ünlüsü olan Büyükada'yı ziyaret ederek, renkli izlenimler edindi. 

KADRİYE ALİMANOVA İstanbul ziyaretlerinBoğaz Köprüsü manzarasında çekilen anı fotoğrafları ile belgelemektedir. 2018 yılı Kasım ayının son hafta sonunu  güzel havalardan yararlanarak, arkadaşları ile birlikte  Boğaz kıyısında zaman geçirdi.

13. TKG programı üyesi KADRİYE ALİMANOVA hafta sonu tatillerinden yararlanarak  İstanbul'u sık sık ziyaret etmektedir. 29 Haziran 2018 Cumartesi günü İstanbul'un en sevdiği köşesi olan Ortaköy'de Boğaz Köprüsü manzarasında arkadaşları ile neşeli anlar paylaştı. 

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. TKG programına katılan KADRİYE ALİMANOVA Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitim vermektedir.