6. TKG programına Moldova'dan katılan VALENTİNA UZUN sahibi olduğu Azamet Grubun yeni hedeflerini çalışma arkadaşlarının katıldığı "Arama Konferansları" düzenleyerek  belirlemektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. TKG programına katılan VALENTİNA UZUN çalışanları ile sık sık kapalı toplantılar yaparak, şirketin iş programlarını değerlendirmekte ve ve yeni hedeflerini belirlemektedir. 2018  yılının son haftasında yapılan eğitim ve çalışma planlaması toplantısında etkin katılım sağlandı.

Stratejik Planlama Oturumunda Azamet ekibinin çalışmalarının sonucu olarak, yıl, iş geliştirme, hedef harita, stratejik hedefler ve gelecek yıllarda projenin sahibi olma vizyonu. kriterler tartışılarak, Moldova'daki şekerleme ürünlerinin ithalatında liderliği almak ve  1 numara olmak kararlaştırıldı. VALENTİNA UZUN  iddialı, dürüst ve  işkolik uzmanlardan oluşan  ekibi ile 1 numara olma hedefini yakalayacaklarına ve  başarılı olacaklarına inanmaktadır.

Toplantı ile ilgili farklı fotoğraflara VALENTİNA UZUN arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.  

AB'nin mali desteğiyle ODIMM tarafından yönetilen "Kadınlar İçin İş Akademisi" katılımcıları  Moldova'nın en büyük gıda dağıtım şirketlerinden biri olan  Azamet Grubu ziyaret etti.  

6. TKG programı katılımcısı VALENTİNA  UZUN (ayakta)  kadın girişimcilere sunum yaparak, kendi deneyimlerini  ve iş tecrübesini paylaştı. Üretim, dağıtım ve ihracat konusunda uzmanlaşmış bir şirketler grubunun faaliyetlerinden  yola çıkarak,  küçük bir işletmede kullanılabilecek yararlı ipuçları verdi.

Kadınlar İçin İş Akademisi katılımcılarının 23 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleşen Azamet şirketi ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN sahibi olduğu Andys Pizza Hut lokantasında belirli  zamanlarda çocuklara yönelik "tatlı-şeker sınıfarı" düzenleyerek,  el becerileri kazanmaları ve yemek sektörünü yakından tanımaları için kurslar düzenlemektedir. 2018 yılı Kasım ayının son günlerinde düzenlenen tatlı-pasta sınıfı öğrencileri bir örnek önlükleri ve  şef şapkaları ile çok şirin bir görüntü  oluşturdu. Hazırladıkları tatlıları anneleri ile birlikte afiyetle yediler.

Kurumsal  yapılanmaya önem veren VALENTİNA UZUN ve ekip arkadaşları gece geç saatlere kadar çalışmaya devam etmektedir.

TOBB tarafından düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan VALENTİNA UZUN Azamet  şirketler grubunun sahibidir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincirinin yanı sıra üzüm çekirdeğinden soğuk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum buğdayı ve üzüm çekirdeğinden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.