19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ (solda) ve 20. TKG programı üyesi EGEMEN GYUNER SERBEST (sağda) 15 Şubat 2018 Cuma günü Haskovo kentinde düzenlenen Bölgesel İşbirliği Toplantısı’nda Bulgaristan Cumhurbaşkanı RUMEN RADEV  (ortada) ile tanıştı.

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev’in teşrifleri ve Bölge Valileri, Belediye Başkanları, iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda ticarette bölgesel işbirlikleri hakkında istişarelerde bulunuldu. 

20. TKG üyesi EGEMEN SERBEST (soldan 2.) Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı RECEP ZIPKINKURT (sağdan 3) Edirne ziyaretinden sonra yeniden görüşmekten çok memenun oldu.

Edirne TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M. Emre Alp, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan Haskovo’daki Bölgesel İşbirliği Toplantısı’na katılarak yeni bağlanntılar kurdu.

ETSO Başkanı Zıpkınkur; Edirne’de Bulgaristan’daki Ticaret Odaları Temsilcileri ve Bulgaristan Odalar Birliği Başkanı’nın iştirakiyle düzenlenecek olan Balkan İş Forumu’na Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev'i de davet etti.

Edirne TSO web sayfasında yayınlanan toplantı haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

20. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EGEMEN SERBEST (sağda) 14 Şubat 2019 Perşembe günü 19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ'yi (solda) ev teksitili üretimi yaptığı fabrikasında ziyaret ederek, yatırım ortamı ve ekonomik gelişmeler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de  düzenlenen 20. TKG programına Bulgaristan'ın  Haskovo kentinden katılan EGEMEN GYUNER SERBEST turizm sektöründe faaliyet gösteren, otel + spa merkezi işleten ve tarımsal üretim yapan aile şirketinde yöneticidir.