Rodop Eyalet Meclisi seçimleri için aday olan 20. TKG üyesii EMRE MOUSTAFA (soldan 3.)  Yunanistan'ın Kavala kentinde Airotel Galaxy Hotel'de düzenlenen "Aday Tanıtım Toplantısı'na katılarak, seçim çalışmalarını başlattı.  

20. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya'dan katılan EMRE MOUSTAFA  Mayıs 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde; Rodop  İli Eyalet Meclisi Üyeliği için başvuruda bulunarak, aday oldu.

Aday tanıtım toplantısına ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

20.TKG programı katılımcısıı EMRE MUSTAFA (sağ başta) babası 18. TKG programı üyesi GÜNER MUSTAFA  (soldan 2.) ile birlikte  30 Ocak 2019 Çarşamba akşamı Petrol Ofisi Madeni Yağlar Genel Müdürlüğü üst düzey yöneticisi ORKUN TUNALI'nın (sağdan 2) ziyareti  vesilesiyle Taverna Ai Giorgis'de düzenledikleri akşam yemeğinde  PO Madeni Yağlar ürünlerinin Yunanistan temsilcisi olmalarının 5. yılını kutladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi EMRE MOUSTAFA  akü ve madeni yağ ithalatı ve toptan ticareti yapan, digitürk bayisi olan aile şirketinde yöneticidir. Şirket halen Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Esen Akü ve Çelik Akü Yunanistan Distribütörüdür. Gümülcine Ticaret Odası Üyesidir. 

Gümülcine'de yaşayan 20. TKG üyesi EMRE MUSTAFA arkadaşımızı kutlar, seçim çalışmalarında başarılar dileriz.

20. TKG programı katılımcısı EMRE MUSTAFA'nın Meclis Üyeliği adaylığı  yerel basında haber oldu. Yunanca habere bu linkten ulaşılmaktadır.