13. TKG programına Kosova'dan katılan NEHARİ KAZAZ  (soldan 2.) arkadaşları ile birlikte Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Uluslararası Otomobil ve Motosiklet  Fuarı'nı ziyaret ederek, görücüye çıkan yeni  modelleri yakından inceledi.

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen "Uluslararası Otomobil ve Motosiklet Fuarı"nda markaların en son modelleri ziyaretçilerle buluştu.

Belgrad'daki Fuar Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, 20 ülkeden 34 otomobil ile 36 motosiklet markası en yeni modellerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

22-28 Mart 2018 tarihleri arasında  Belgrad Fuar Merkezi salonlarında düzenlenen Otomobill  Fuarı'nı çevre ülkelerden de meraklılar ziyaret etmektedir. Her yıl  düzenlenen bu fuar Balkan ükelerinde çok popülerdir. 

TOBB tarafından düzenlenen 13. TKG programına Türk şehri Prizren'den katılan NEHARİ KAZAZ, mobilya ve koltuk döşeme şirketi sahibidir. Esnaf Prizren Derneği üyesidir. 

Basın İlan Kurumu sitesinde yayınlanan fotoğraflı fuar haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

13. TKG  programına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA (sağdan 2.)  yeni yıl kutlaması için dostları ile birlikte geldiği Edirne'de  30 Aralık 2018 - 02 Ocak 2019 tarihleri arasında tatil yaptı.

Edirne'de Hilly Hotel düzenlenen yeni yıl eğlencesine katılan KADRİYE ALİMANOVA ve arkadaşları lezzetli yemekler  ve güzel müzik eşliğinde 20158 yılını uğurlayarak, 2019'a "hoş geldin" dedi. 

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen  13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi KADRİYE ALİMANOVA  başkent Sofya'da ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitim vermektedir.

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ (sağda)  Malta’nın Ankara Büyükelçisi CARMEL VASSALLO'nun (ortada) ev sahipliğinde ülkesinin bağımsızlığının 54'üncü yıldönümü dolayısıyla 20 Eylül 2018 Perşembe akşamı Ankara'da bir otelde düzenlenen resepsiyona katılarak iyi dileklerini sundu.

AB üyesi Malta'nın 54. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı'nın yanı sıra çok sayıda diplomatik misyon temsilcisi ve davetli katıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, resepsiyona katılarak, Büyükelçi Vassallo'yu ülkesinin milli günü dolayısıyla tebrik etti ve Malta vatandaşlarıyla sohbet etti. Resepsiyon, konuşmaların ardından davetlilere verilen ikramla sona erdi.

Sabah Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı respsiyon haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Son Dakika haber sitesinde yayınlanan Milli Gün kutllamasının görüntülü haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. TKG programı katılımcısı OSMAN SİRKECİ, programdan sonra doktora çalışmasını tamamlayınca Türkiye'deki üniversitelerde öğretim elemenı olarak  görev almıştır. Hakkari, Trabzon  ve Giresun'daki üniversitelerde çalışırken özellikle girişimciik  ve yenilikçilik konularına odaklanmıştır. Ayrıca  konuk öğretim üyesi olarak 2017 yılında görev yaptığı Malta Üniversitesi ile Giresun Üniveristesi arasında kurulan  işbirliği kapsamında "Sokak Satıcıları "(Mikron Girişimcilik) konusunda  geliştirilen projede sorumluluk üstlenerek, "Sokak Ekonomisi Konferansı'nı hazırlamıştır.