20. Türkçe Konuşan Girimciler Programı'na Türkmenistan'dan katılan MAYSA ASHYRDURDYYEVA GARYAGDİYEWNA (sağda) kızkardeşi ile birlikte İstanbul'u ziyaret ederek, başta ünlü Kapalı Çarşı olmak üzere tarihi ve turistik yerlerini kardeşine tanıttı.

Türkiye Odalar ve Borsaalr Birliği tarafından  Ankara, istanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de  30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen 20. TKG programı üyesi MAYSA ASHYRDURDYYEVA'nın Ağustos 2018'de gerçekleşen İstanbul tatiline ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

MAYSA ASHYRDURDYYEVA (GARYAGDİYEWNA) Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta yaşamaktadır. T.C. Aşkabat Büyükelçiliği'ne rehberlik, çeviri ve temizlik konularında hizmet sunan şirket sahibidir. Türkmenistan Sanayiciler ve Girişimciler Birliği üyesidir.