20. TKG programına Kazakistan'dan katıla  ZHASSULAN (CASULAN) NURMAKHAMBETOV (sol başta) dönem arkadaşı SAULE TASTANBEKOVA (soldan 2.) ile başkent Astana'da buluşarak, yeni iş fırsatları hakkındaki değerlendirmelerini paylaştı.

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı SAULE TASTANBEKOVA Hukuk, tercüme, yatırım projeleri konularında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir. Tük Dünyası ülkeleri arasında uluslararası hukukun gelişmesi ve avukatlık hizmetlerinde güç birliği kurulması için çalışmalar yapmaktadır.

Ankara, İstanbul,  Çorlu, Çerkezköy,  Edirne, Kırklareli  ve Tekirdağ illerinde düzenlenen 20. TKG Programı katılımcısı ZHASSULAN (CASULAN) NURMAKHAMBETOV inşaat malzemeleri ticareti yapan, hukuk, organizasyon ve yatırım projeleri konusunda danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir.

ZHASSULAN (CASULAN) NURMAKHAMBETOV (sağda) dönem arkadaşı SERİK KULATAYEV'i (solda) Almatı'deki çiftliğinde ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 20. TKG programına Kazakistan'dan katılan SERİK KULATAYEV  tarım sektöründe faaliyet gösteren, büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan şirket sahibidir.

TKG üyelerinin programdan sonra buluşmalarrı, görüşmeye devam etmeleri ve dostluklarını geliştirmleri memnuniyetle karşılanmaktadır.