Bulgaristan'dan 19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ Kuzey Irak'ta bulunan Erbil kentini 29 Ocak 2019 Salı günü ziyaret ederek, yatırım ve ticaret ortamını inceledi,  yeni bağlantılar yaptı.

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ'nin (sağda) Erbil izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.

 

19. TKG programına Kosova'dan katılan FURKAN ERGÜLER (sağdan 2.) 14 Aralık 2018 Cuma günü Kosova Barış Ordusu kurulması  törenlerine katılarak destek verdi.

Kosova Meclisi'nin, Kosova ordusunun kurulmasını öngören yasa tasarılarının onaylanmasının ardından, ordunun kurulması sonucu devlet töreni düzenlendi. Törende, ordunun barışa hizmet etmek için kurulduğu kaydedildi.

Kosova Ordusu'nun kurulmasına NATO ve Avrupa Birliği'nin (AB) karşı çıkmasına rağmen törende tüm dünyaya, Kosova ordusunun barışa hizmet edeceği mesajı verildi. Kosova Cumhurbaşkanı ve Kosova Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı Hashim Thaçi, Kosova Meclis Başkanı Kadri Veseli ve Başbakan Ramush Haradinaj törende askeri üniforma ile hazır bulundu.

Haberler Com sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

21. Yüzyıl Enstitüsü web sitesinde yayınlanan değerlendirme yazısına bu linkten ulaşmak mümkündür.

Karar haber sitesinde yayınlana haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Dünyanın en yeni ordusu Kosova Barış Ordusu'nun kuruluş törenine ait farklı fotoğraflara FURKAN ERGÜLER (sağ başta) arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı katılımcısı FURKAN ERGÜLER  A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. Republic of Kosovo Assembly'de Meclis Başkan Vekili Danışmanı olarak görev yapmaktadır. Prizren Esnaf  İşadamları Derneği  Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Ofis mobilyası ve okul mobilyası ticareti yapan şirket sahibidir. Ayrıca  Prizren şehrinde kafe restoran işletmektedir.