16. TKG programı'na Karadağ'dan katılan MAHMUD MAKKİ VUKOVİC Hindistan'da 16-18 Ocak 2019 tarihlerinde düzenlenen Satte Yeni Delhi Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılarak, yararlı bağlantılar yaptı.

Hindistan'ınn Yeni Delhi kentinde, Expo Mart'ta düzenlenen ve sektörün en önemli buluşmalarından biri olan SATTE Turizm ve Seyahat Fuarı bu yıl  26. kez  düznelendi.

Üç gün süren fuara 50'den fazla ülkeden,  28 Hint devletinden ve Hindistan'dan 90 şehirden binden fazla şirket  temsilcileri katıldı.

Satte Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı MAHMUD MAKİ VUKOVİC, zeytin ve mandalina üreticiliği alanında faaliyet gösteren, zeytinyağı üretimi yapan,  turizmle ilgilenen aile şirketinde yönetici olaralk görev yapıyordu. Bir süre önce Karadağ pazarında faaliyet gösteren bir Azarbaycan turizm firmasında yerel uzman olarak çalışmaya başlamıştır. 

16. TKG programı katılımcısı MAHMUD MAKİ VUKOVİC'in fuar ziyaretiine ait farklı fotoğraflarına ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

MAHMUD VUKOVİC Hindiistan'da bulunduğuu sırada, kültür turuna katılarak, çevre gezisi yaptı ve ünlü Tac Mahal'i de ziyaret  etti.

16. TKG üyesi MAHMUD MAKİ VUKOVİC'in Tacmahal ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait  bu linkten ulaşılmaktadır.