6. TKG programına Gürcistan temsilcisi olarak katılan TAMAZ SHAVADZE (soldan 3.) Acara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak  Oda üyelerinin kapasitelerini geliştirecek, yeni ufuklar açacak başarılı projeler gerçekleştiriyor. 

6.TKG Programı üyesi TAMAZ SHAVADZE  (solda) Acara TSO adına fuar, toplantı, seminer ve ziyaretler düzenleyerek yatırım ortamı, yasal süreçler ve  yeni iş fırsatları konularında üyelerin bilgilenmelerini ve farkındalıklarının gelişmesini amaçlamaktadır.

Acara TSO (Ajara Chamber of Commerce and Industry) tarafından düzenlenen faaliyetler  üyelerin etkin katılımı ile gerçekleşmektedir.

Acara TSO'nun çalışmaları hakkında ayrıntıları bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

6. TKG üyesi ve Acara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TAMAZSHAVADZE  (soldan 2.) ulusal ve uluslararası  toplantı, seminer ve konferanslara katılarak, iş dünyasındaki yeniikleri  yakında izlemektedir. 

Oda üyelerine yönelik olarak düzenlenen seminerlerde bizzat sunum yaparak, üyelerine doğrudan bilgi aktaran Acara TSO Başkanı ve 6. TKG üyesi TAMAZ SHAVADZE arkadaşımızı gönüllü olarak yürüttüğü çalışmaları nedeniyle kutlar, ülkelerimiz arasındaki ticaret hacminin ve kültürel işbirliğinin gelişmesine yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür eder ve ve başarılar dileriz.