14. TKG programına Almanya'dan katılan heyet başkanı REMZİ KAPLAN 'ın  (soldan 2.) Türk-Alman İşverenler Birliği TDU başkanı olarak 25 Ocak 2019 Cuma akşamı düzenlediği yeni yılı kutlama davetinde Alman yetkilileri ile Türk diplomatları biraraya geldi. 

T.C. Berlin Büyükelçisi ALİ KEMAL AYDIN (soldan 3.)  REMZİ KAPLAN'ın  (soldan 2.) yeni yıl davetinde konuklara hitap ederk, Türkiye-Almanya ilişkilerinin önemine değindi.  

Yeni yıl respsyonuna  katılan diplomatlaardan Elçi Müsteşar  UFUK GEZER  ve T.C.Berlin Başkonsoloslu MUHAMMED MUSTAFA ÇELİK, TDU başkanı REMZİ KAPLAN'ı kutlayarak, başarılar dilediler.

Sheraton grubuna ait  Grand Hotel Esplanade Oteli’nde düzenlenen geleneksel resepsiyona , Berlin Eyaleti İçişleri eski Senatörü Dr. Ehrhart Körting, CDU Berlin Eyalet Meclisi Fraksiyon Başkanı Burhard Dregger, Yeşiller partisi Federal Eski Milletvekili Özcan Mutlu ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi ile üyeler katıldı.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN (soldan 2),  Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir. Türk-Alman İşverenler Birliği TDU kurucusu ve başkanıdır. 2018 yılında  Zaddy's by Kaplan markasını geliştirerek, Berlin'deZaddy'a by Kaplan adıyla yeni bir marka yaratarak döner büfeleri zinciri kurmuştur.

Die Gazete'de yayınlanan TDU Başkanı REMZİ KAPLAN'ın yeni yıl daveti hakkındaki fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.  

14. TKG heyet başkanı REMZİ KAPLAN tarafından düzenlenen gelenekel yeni yıl davetine ait farklı footğraflara arkadaşımızın facebook sayfasnın bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TD Bir televizyon kanalında yayınlanan yeni yıl resepsiyonunun haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Yeni yıl davetine ilişkin basında yeralan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.