Bulgaristan'dan 2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR SERBEST (soldan 2.)  ve büyük oğlu FARİS SERBEST; 20. TKG programına katılan EGEMEN SERBEST'in (sağdan 3.) Gümülcine'de yaşayan dönem arkadaşları  20. TKG programı heyet başkanı NOURCHAN MOUSTAFA NICHAT (sağdan 2.) ile CHOUSEIN CHAFOUZ AMET'i (sağ başta) ziyaret ederek, hasret gidermesine eşlik ederek, dostluklarını geliştirdiler.

 

20. TKG programı katılımcıları EMRE MUSTAFA (sağ başta)  ve heyet başkanı NURHAN MUSTAFA NİHAT (sağdan 2.) Bulgaristan'dan gelen dönem arkadaşları EGEMEN SERBEST'in  (sağdan 3.) ile annesi, 2. TKG programı heyet başkanı  SEVGİNAR SERBERST  ve  ağabeyi mimar FARİS SERBEST'in (sol başta)  ziyaretinden çok memnun oldular. 

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de düzenlenen  2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nda heyet başkanlığı görevini üstlenen SEVGİNAR NAZIM SERBEST  petrol istasyonu, tarım, turizm ve otelcilik, inşaat vb konularında faalliyet gösteren şirket sahibdir. AB Fonlarına başvurarak kiraz bahçesi kurmuştur. 

20. TKG programına Batı Trakya'dan katılan NURHAN MUSTAFA NİHAT (soldan 2.) EMRE MUSTAFA (soldan 3.) ve HÜSEYİN HAFIZ AHMET (sağdan 3.) Bulgaristan'dan gelen dönem arkadaşları EGEMEN SERBEST (sol başta) ve ailesini akşam yemeğinde de memnuniyetle konuk ettiler.

20. TKG programı katılımcısı CHOUSEIN CHAFOUZ AMET inşaat ve elektro mekanik sektöründe faaliyet gösteren,  yenilenebilir kaynaklardan elektrik üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca zeytin yağı üretimi ve taze sebze ve meyve paketleme sektöründe faaliyet göstermektedir. İşadamları Derneği ve Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi EMRE MOUSTAFA  akü ve madeni yağ ithalatı ve toptan ticareti yapan, digitürk bayisi olan aile şirketinde yöneticidir. Şirket halen Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Esen Akü ve Çelik Akü Yunanistan Distribütörüdür. Gümülcine Ticaret Odası Üyesidir. 

20. TKG programı heyet başkanı NOURCHAN MOUSTAFA NICHAT (ortada) mobilya üretim atölyesi olan, imalatı ve mobilya ticareti yapan, Türkiye’den mobilya ithal eden  şirket sahibidir. Batı Trakya İşadamları Derneği ve Gümülcine Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesidir.

20. TKG programına Haskovo kentinden katılan EGEMEN GYUNER SERBEST (sağda) turizm sektöründe faaliyet gösteren, otel + spa merkezi işleten ve tarımsal üretim yapan aile şirketinde yöneticidir.

20. TKG üyesi EGEMEN SERBEST (solda) ve 2. TKG heyet başkanı SEVGİNAR SERBEST (sağda) 20. TKG programı heyet başkanı NURHAN MUSTAFA NİHAT'ın (ortada)  iş yerini ziyaret ederek, ayrıntılı bilgi aldılar. 

2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR SERBEST (ortada) Gümülcine ziyaretinin ardından oğulları FARİZ SERBEST (solda) ve 20. TKG üyesi EGEMEN SERBEST (sağda) ile birlikte Selanik''e giderek başta Atatürk Evi olmak üzere tarihi bölgeyi gezdi.

Selanik ziyaretini şehrinin simgesi Beyaz Kule önündeki anı fotoğrafı ile belgeleyen  SEVGİNAR SERBEST ve oğulları aynı gün karayolu ile Bulgaristan'ın Haskovo kentindeki evlerine döndü.