20. TKG programına Rusya Federasyonu'nun Karaçay-Çerkesya Özerk Bölgesi'nden katılan ALİM  DZHASHAR KORKMAZOV (sağda) dönem arkadaşı MAKHAMAD ILIASOV'u Rostov-na Donu  şehrinde ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çorlu ve Çerkezköyde düzenlenen 20. TKG programına  katılan ALİM  DZHASHAR KORKMAZOV (sağda) inşaat sektöründe faaliyet gösteren, iş makinesi ticareti yapan, iş makinesi kiralayan, ofis ve iş yerleri kiralaması yapan, emlak projesi yönetimi yapan şirket sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca parfüm, krem vb bakım ürünleri üretimi ve yurtdışı sagtışı yapan bir şirketin ortağıdır.

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Rusya Federasyonu temsilcisi olarak katılan  MAKHAMAD ILIASOV  (solda) Ahıska Türkleri Dernek Başkanı olarak görev yapmaktadır. Başta Türkiye olmak üzere Irak, İran ve Vietnam’a buğday,  hububat ve bakliyat ihracatı yapan şirket sahibidir.