Bulgaristan'dan 18. TKG üyesi  EDİS EMRE'nin  (soldan 3.) başkanı olduğu BULTİŞAD Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın başkent Sofya'daki yeni ofisinin açılışına  T.C. Sofya Büyükelçisi Dr. HASAN ULUSOY  (sol başta) katılarak, destek verdi.

BULTİŞAD'ın Sofya ofisinin açılışı nedeniyle düzenlenen törene  Bulgaristan’ın Ekonomi Bakanı  Emil Karanikolov, Ekonomi Bakan Yardımcısı Lilia İvanova, DEİK Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Sn. Osman Ak, Sofya Ticaret Başmüşaviri  Okan Pakbeşe ve  yönetim kurulu üyeleri  katıldı.

Açılış törenine ait farklı fotoğraflara BULTİŞAD'ın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB  tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan  katılan EDİS EMRE (soldan 3.) ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı ve DTİK Balkanlar Komitesi Baskan Yardımcısıdır.

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK  (sağ başta) 18 Ocak 2019 Cuma günü Hanau Sanayi ve Ticaret Odası (IHK)  Genel Sekreteri Dr. Günther Quidd (sağdan 2.) ile görüşerek, 13-14 Nisan 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan  Müsiad Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı için destek talebinde bulundu.

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (solda) Giessen Sanayi ve Ticaret Odasının (IHK Giessen)  tarafından 22 Ocak 2019  Salı günü düzenlenen  toplantı sıorasında; iş, ekonomi ve siyaset dünyasının temislcilerinden İHK Giessen Başkanı Rainer Schwarz, IHK Giessen Genel Sekreteri Dr. Matthias Leder, IHK Frankfurt Genel Sekreteri  Dr. Jürgen Ratzinger, IHK Hessen Meclisi Genel Sekreteri Dr. Robert Lippmann  ve Hessen Ekonomi Bakanlığı Dış ilişkiler  Müdürü Axel Henkel ile görüşerek,  MÜSSİAD tarafından 13-14 Nisan 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan "İnşaat ve Emlak Fuarı" için destek talebinde bulundu.

18. TKG  katılımcısı SALİH TAŞDİREK'in Giessen TSO toplantısındaki görüşmelere ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın  facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG heyet başkanı SALİH TAŞDİREK akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.