20. TKG programına Batı Trakya'nın Gümülcine kentinden katılan CHOUSEIN CHAFOUZ (HÜSEYİN HAFIZ) AMET  (sağda) 07-10 Şubat 2019 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen “Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret ederek, yararlı görüşmeler yaptı.

Agroexpo Uluslararası Tarım, Tarım Makinaları, Hayvancılık, Hayvancılık Ekipmanları, Canlı Hayvan ve Seracılık Fuarı bu yıl  14. kez düzenlendi. 

14. Agroexpo, 07-10  Şubat 2019 tarihleri arasında 950 firmayı 350 bin ziyaretçiyle buluşturdu.  950 firmanın  stant kurark katıldığı  AGROEXPO Fuarı Türkiye’nin en  büyük, Avrupa’nın dört büyük tarım fuarından biri olarak  sektöör temsilcilerini  İzmir'de buluşturdu

Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.

20. TKG üyesi CHOUSEIN CHAFOUZ AMET (soldan 2.) fuar kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmeleri sırasında çok sayıda firma yöneticisi ile görüşerek, yararlı bağlantılar yaptı.

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan CHOUSEIN CHAFOUZ (HÜSEYİN HAFIZ) AMET  İTÜ Elektrik Elektronik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Bölümü mezunudur. İnşaat ve elektro mekanik sektöründe faaliyet gösteren, yenilenebilir kaynaklardan elektrik üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca; taze meyve sebze paketleme şirketi yönetim kurulu üyesi olarak ihracattan sorumlu yetkilidir. Trakya İşadamları Derneği ve Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir.

20. TKG programına KKTC'den katılan İZZET KÖROĞLU (soldan  3.) Güney Kıbrıs Rum kesimiminde Avrupa Birliği ERASMUS Programı çerçevesinde düzenlenen çalıştayda   AB üyesi ülkelerden Kıbrıs, Polonya Latvia, İtalya Bulgaristan  ve Romanya'dan gelen kırkssekiz katılımcıya "YOUTH FOR CULTURAL HERITAGE CYPRUS " projesi kapsamında, "Fotoğraflarım ve Ben" "başlığı altında bir  sunum gerçekleştirdi.

 7 Aralık 2017 tarihinde Milano'da düzenlenen Avrupa Kültür Forumu ile başlayan Avrupa Kültürel Miras Yılı 2018 programının odak noktası Avrupa için ortak bir kimlik duygusu ve gelecek kurmayı teşvik etmedeki rolünü ön plana çıkararak Avrupa’nın kültürel miras zenginliğine odaklanılması hedeflenmişti.

Sunumun yanısıra çevre gezisine katılan ve yeni arkadaşlıklar kuran 20. TKG üyesi İZZET KÖROĞLU'nun izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Avrupa Kültürel  Miras Yılı 2018 programı  hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için AB Kıbrıs Temsilciliği'nin web sayfasına ait bu linkin ziyaret ediilmesi önerilmektedir.

20. TKG programına başkent Lefkoşa'dan katılan İZZET KÖROĞLU (sağda) ahşap mutfak üretimi yapan, iç mimari tasarım ve üretim faaliyetleri olan şirket sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyesidir. Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.  Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Lefkoşa Şubesi AS Başkanı görevini gönüllü olarak yapmaktadır.

20. TKG programına Türkmenistan'dan katılan Dr. DOWRAN ORAZGYLYJOV (ortada) başkent Aşkabat' ta 11-12 Aralık 2018 tarihlerinde "Uluslararası Tarafsızlık  Günü" nedeniyle düzenlenen "Muhteşem İpek Yolu'nun Mirası ve Uluslararası İlişkilere Katkısı" başlıklı konferansa katılan  Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı Başkanı Dr. AKKAN SUVER  (solda) ile Atavatan Dergisi için bir söyleşi yaptı.  

Atavatan web sayfasında da yayınlanan söyleşiye bu linkten ulaşmak mümkündür.

Uluslararası Tarafsızlık Konferansı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Pprogramı katılımcısı Dr. DOVRAN ORAZGYLYJOV Türk ve yabancı şirketlere hukuk, yönetim, muhasebe konularında hizmet sunan, medya, tercüme, eğitim ve insan kaynakları konularında faaliyet gösteren, “Atavatan Türkmenistan” internet gazetesini ve dergisini yayınlayan şirketler grubu sahibidir.