17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılan MUSLU AKGÜNEY Uluslararası Final Üniversitesi Mütevelli Heyeti Özel Kalem Müdürlüğüne getirildi.

Geçtiğimiz yıllarda Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü de yapan MUSLU AKGÜNEY bir süredir KKTC Ulusal Birlik Partisi yayın organı olan Güneş Gazetesi'nin de haber koordinatörlüğünü yürütmektedir.

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbu'da düzenlenen 17. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan MUSLU AKGÜNEY güneş enerjisi sitemleri başta olmak üzere, genel ticaret, reklam uygulama ve baskı işleri ile lokanta ve kafe işletmeciliği konularında farklı sektörlerde girişimcilik  deneyimlerine sahiptir. 

17. TKg programı üyesi değerli arkadaşımız MUSLU AKGÜNEY'i yeni görevi nedeniyle kutluyor, başarılar diliyoruz.

17. TKG programına Romanya'dan katılan Dr. ERGHİN HAGİCALİL (ayakta soldan 3.) meme kanseri teşhis  ve tedavisinde çok önemli bir  yeri olan sonn yıllarda geliştirilen "Prosigna" testinin Romanya genelinde sahibi olduğu labaratuvar ve kllinklerinde  uygulanmasını sağlayarak, bu hastalıka savaşan kadınların mücadelesine destek olmaktadır.

TOBB  tarafından düzenlenen 17. TKG programı üyesi Dr. ERGHİN HAGİCALİL  sağlık sektöründe faaliyet gösteren, başkent Bükreş'te ve Köstence'de poliklinik ve laboratuvar işleten, ayrıca medikal sektörde faaliyet gösteren Romar Medical şirketinin sahibidir. 

17. TKG üyesi değerli arkadaşımız Dr. ERGHİN HAGİCALİL arkadaşımızı ülkesindeki meme kanseri ile mücadele programına son teknoloji ürünü testleri uygulayarak destek vermesi nedeniyle kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.