11. TKG programına Almanya'dan katılan Dr. NEJAT DOĞAN (solda)Japonya'nın başkenti Tokyo'da 1 Ekim-01 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenen  "Mobility for Tomorrow" sempozyumunda geleceğin çevre dostu  araç teknolojilerindeki son gelişmeleri ilgiyle inceledi.

11. TKG üyesi Dr. NEJAT DOĞAN 2020'lerin Liderlik Elçisi olarak küçük gruplara geleceğin çalışma biçimleri konusunda başarılı sunumlar yapıyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. TKg programına  Almanya'dan katılan makine mühendisi Dr. NEJAT DOĞAN  Daimler Türk Treff ekibinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak bir süüredir Japonya'nın başkenti Tokyo'da görev yapmaktadır. 

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA (solda) "KKTC ve Türkiye Yılın En İyileri ödülleri" kapsamında 2018  En İyi Genç İşadamı Ödülü"nü aldı.  

KKTC Turzim Bakanlığı'nın desteği ile bu yıl  dördüncü kez yapılan "KKTC-Türkiye Yılın En İyileri Ödülleri" İstanbul Beşiktaş’ta Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde 20 Aralık 2018 Perşembe  gecesi düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden iş, sanat ve siyaset olmak üzere üç ana kategoride birçok ünlü isim ödül aldı .

Avrupa Radyo internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı ödül haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Ödül törenine ait farklı fotoğraflara  AKAN OZA arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.  

Değerli arkadaşımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan AKAN OZA , aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yöneticisi olarak görev yapmaktadır.