9. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ARNOLA ÇEKA (solda) başkent Tiran'da bulunan İsveç Büyükelçiliği'nin 18 Aralık 2018 Salı akşamı düzenlediği Noel (Christmas) resepsiyonuna katılarak, iyi dileklerini sundu.

TOBB tarafından 12- 29 Ekim 2008 tarihlerinde  Ankara, Eskişehir, Bilevik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan ARNOLA ÇEKA T.C. Tiran Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliğinde yerel uzaman olarak görev yapmaktadır. 

9. TKG üyesi ARNOLA ÇEKA'nın  İsveç Büyükelçiliği'nin Noel davetine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

9. TKG Programına Kazakistan'dan katılan ASKER PRİYEV (sağdan 2.)  15 Aralık 2018 tarihinde düzenlenen bağımısızlık yıldönümü kutlama törenlerine katldı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da  düzenlenen 9. TKG programına Kazakistan'ın başkenti Astana'dan katılan ASKER PİRİYEV  (önde, solda), Ahıska Türkleri Derneği'nin Astana  Şube Başkanı olarak görev yapmaktadır  ve AHISKA Gazetesi'in Astana sorumlusudur. Astana'da Tengiri Otel'de yönetici olarak çalışmaktadır. Ahıska Türkleri ile ilgili tüm kültürel ve soyal girişimleri ve faaliyetleri gönüllü olarak yürütümektedir.