17. TKG programına  Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesi'nden katılan MEMET MOLLA  ALİ MEMET Gümülcine şehrindeki Şükriye Marketleri  şubelerini daha etkin olarak kontrol edebilmek için bir yönetim ofisi kurdu.

MEMET MOLLA ALİ MEMET (sağda) programdan sonra  yeni bir market  açarak Gümülcine'deki market sayısını ikiye  çıkararak, pazar payını büyütmüştü.

17. TKG üyesi MEHMET MOLLA  sahibi olduğu Şükriye Marketlerinde  Türkiye'de üretilmiş gıda ve temizlik  malzemelerini tüketicilere sunarak, Türk mallarının kullanımının evlerde yagınlaşmasına ve Yunanistan pazarında çoğalmasına özel bir önem vermektedir.  Bu duyarlı davranışı nedeniyle değerli arkadaşımızı kutluyor ve teşekkür ediyoruz. 

Şükriye Marketleri ile ilgili olarak TKG web sayfamızda yayınlanmış olan haberimize bu linkten ulaşmak mükündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Batı Trakya temsilcisi olarak katılan  MEMET MOLLA ALI MEMET,  Şükriye Marketleri'nin sahibidir. Gıda malları, temizlik ve hijyen ürünleri ticareti yapmaktadır. Gümülcine Komotini Ticaret Odası üyesidir.

17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan RAMİL ALİYEV başkent Bakü'de Gavali adlı bir mağaza açarak, Türkiye'den temin ettiği kuru yemiş ve tatlı satışına başladı.

2018 yılı Aralık ayı ortalarında başkent Bakü'de  hizmete açılan Gavali Mağazası'nın tanıtım filmine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

17. TKG programına Azerbaycan'ın başkenti Bakü'den  katılan RAMIL ALIYEV Türkiye’den temin ettiği kuru meyve, kuruyemiş çerez vb ürünler  ile ve ambalaj kutu sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ürünlerini Azerbaycan pazarında toptan ve perakende olarak pazarlayan ve  Malatya Pazarı markasının Azerbaycan’da  resmi temsilcisi olan  şirkette üst düzey yetkilidir. İpek Yolu Girişimciliğin Kalkınmasına Destek Birliği üyesidir. 

17. TKG programına katılan değerli arkadaşlarımızı kutluyor, işlerindebaşarılar  ve bereketli kazançlar diliyoruz.