10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ  (sağda) 23-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşen 32.CACCI (Asya Pasifik Ülkeleri Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu) Konferansı sırasında TOBB  Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞU ile görüştü.

Çırağan Palace Kempinski Otel'de düzenlenen 32. CACCI (Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu) Konferansı'nda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Asya-Pasifik Bölgesi’nin ekonomi aktörlerine hitap etti.  Dünya Ticaret Örgütü Genel Direktör Yardımcısı Yi Xiaozhun değerlendirmelerde bulundu.

TOBB Başkanı ve CACCI Başkan Yardımcısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Asya-Pasifik Ekonomi Zirvesi; çok sayıda paralel oturumlar, ikili iş görüşmeleri, konsey toplantıları, tanışma ve işbirliği görüşmelerinin ardından sona erdi.​

32. CACCI (Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu) Konferansı'nın son bölümünde, Jemal Inaishvili’den CACCI Başkanlığı görevini devralan Samir Modi başkanlığında  90. Konsey Toplantısı gerçekleştirildi. Zirve renkli görüntülere sahne olan kokteyl ve gala yemeği ile tamamlandı.

TOBB web sayfasında yayınlanan Asya-pasifik Ekonomi Zirvesi'nin ayrıntılarına  ve farklı fotoğraflaraa bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ERİNDA ZHUPANİ (soldan 2.), Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.

TOBB web sayfasında yayınlanan 32. CACCI Konferansı haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.