6. TKG programına Özbekistan'dan katılan RADJABJAN RUSTAMOVİÇ ERGASHEV  bir grup arkadaşı ile birlikte 10 Ekim-03 Kasım 2018  tarihleri arasında  Çin Halk Cumhuriyeti hükümeti tarafıdan desteklenen seracılık konusundaki dört haftalık eğitim programına davet edildiği dönemde ünlü Çin Seddi'ni de ziyaret etti.

6.TKG programı üyesi RADJABJAN RUSTAMOVİÇ ERGASHEV (soldan 2.) eğitim programının içeriğinden memnun kaldı.

Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı tarafından gelişmekte olan ülkelere yönelik olarak seralarda sebze yetiştiriciliği konusunda düzenlenen mesleki eğitime katılanlar hatıra fotoğrafında buluştu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. TKG programı katılımcısı RADJABJAN RUSTAMOVİÇ ERGASHEV (solda 6.) 3 Kasım 2018 tarihinde düzenlenen kapanış töreninde grubun eğitmenin Özbek kaftanı ve başlığı giydirdi.

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Özbekistan'dan katılan RADJABJAN RUSTAMOVİÇ ERGASHEV programa katıldığı yıllarda mobilya sektöründe faaliyet gösteren, mobilya üretimi yapan şirket sahibiydi. 

Özbekistan'da  tarımsal üretim sektöründe son dönemlerde başlayan yeni projeler, seracılık ve fidancılık alanındaki atılımlar nedeniyle tarım sektörüne ilgi duyan ve olanaklarını değerlendirerek, seracılık  faaliyetine giren 6. TKG programı üyesi  RADJABJAN RUSTAMOVİÇ ERGASHEV Çin'de düzenlenen eğitim programından çok yararlandı.  

RADJABJAN RUSTAMOVİÇ ERGASHEV 'in Çin Seddi  ziyareti anılarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.