4. TKG programına Makedonya'dan katılan ESFER ALI (sol başta)  30 Kasım 2018 Cuma günü  Atina'da düzenlenen  "Atina-Üsküp Ekonomik İşbirliği" başlıklı İş Forumu'na katılarak, program kapsamında gerçekleşen  ikili iş görüşmelerinde yararlı bağlantılar yaptı.

Atina Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen İşbirliği Forumu kapsamında sunumlar, tanıtımlar ve ikili iş görüşmeleri yapıldı. 

TOBB tarafından  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na düzenlenen Makedonya temsilcisi olarak katılan ESFER ALIJI halen başkent Üsküp'te inşaat sektöründe faaliyet gösteren CEVAHİR HOLDİNG'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

Üniversite öğrenimini Ankara'da yapan ESFER ALİ  4. TKG programından sonra yahoo mail grubu kurarak, katılımcıların arasında bugüne kadar etkin bir şekilde kullanılmakta olan önemli bir iletişim köprüsü gerçekleştirmiştir.  

ESFER ALİ'nin Atina izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

4. TKG programına Kazakistan'dan  katılan SADYR EIBOV (solda) Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) tarafından 10 Kasım 2018 Cumartesi günü  Bakü’de  düzenlenen DATÜB Azerbaycan Meclis üyeleri toplantısına katıldı.

Toplantıya DATÜB Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov’un yanısıra Başkan Yardımcısı ve Gürcistan Temsilcisi İsmail Ahmedov, Başkan Yardımcısı ve Kazakistan Temsilcisi Sadyr Eibov, DATÜB Azerbaycan Meclis üyeleri ve bölgelerden gelen misafirler katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan'dan katılan SADYR EİBOV (sağdan 4.) Dünya Ahıska Türkleri Biriği- DATÜB'ün kuruluşunda görev alarak, Genel Başkan Yardımcığı ile Genel Koordinatör görevlerini üstlenmiştir. 

Ahıska Live dergisinde yayınlanan toplantı haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.