19. TKG programına Kerkük şehrinden katılan Irak Türkmeni olan MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sağda) ile 25 Aralık 2018 Salı günü TOBB'da öğle yemeğinde buluştuk. 

 TKG Aiilesinin yeni yılını en iyi dileklerle kutlayan arkadaşımız, dönem arkadaşlarına selamlarını gönderiyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programı katılımcısı MOHAMMAD HÜRMÜZLÜ programdan kısa bir süre sonra eşi, ve üç kızı ile birlikte Ankara'da yaşamaya başlamıştır. Ankara'da Hürmüzlü İnşaat adıyla  bir şirket kurmmuştur. Halen OSTİM'deki üretiiclerden satın aldığı iş makinelerinii Irak'a ihraç etmektedir.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak'ın Kerkük şehrinden katılan MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (solda) devlet ihaleleri ve piyasa için konteyner, karavan üreten, anahtar teslimi prefabrik konut projeleri gerçekleştiren şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası üyesidir. Kayseri, Konya, Gaziantep ve Karaman  illerinde faaliyet gösteren profil üreticileri ile  bayilik anlaşması yapmıştır. 

19. TKG üyesi MOHAMMAD HÜRMÜZLÜ'nün TOBB ziyaretine ait farklı fotoğraflara TKG facebook sayfamızın bu linkinden ulaşmak mümkündür.