15. TKG programına Kazakistan'dan katılan SHOLPAN SYRGABAYEVA (sağda) ile 20. TKG programı üyesi SAULE TASTANBEKOVA (solda) karlı bir günde başkent Astana'da buluşarak, TKG programları anılarını paylaştı ve TKG üyesi arkadaşlarının yeni yılını kutlayarak,  iyi dileklerini gönderdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciiler Programı katılımcısı SHOLPAN SYRGABAYEVA (sağda) T.C. Astana Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak çalışmaktadır.

Sevgili arkadaşlarımıza TKG Ailesinin  kaynaşması ve TKG dostluklarınuın uzun ömürlü olması konusundaki katkıları nedeniyle teşekkür ederiz.

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı SAULE TASTANBEKOVA  (sağda)  hukuk, tercüme, yatırım projeleri konularında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir. Tük Dünyası ülkeleri arasında uluslararası hukukun gelişmesi ve avukatlık hizmetlerinde güç birliği kurulması için çalışmalar yapmaktadır.