18. TKG üyesi  GYUNER MOUSTAFA (soldan 2.) Gümülcine'yi ziyaret eden T.C. Selanik Başkonsolosu ORHAN YALMAN OKAN ve ailesini akşam yemeğine davet etti. 

20. TKG programı katılımcısı EMRE MOUSTAFA'da (sağ başta), Başkonsolosu'nun  ziyaretinden ve ailesi ile tanışmaktan memnun oldu. 

T.C. Selanik Başkonsolosu ORHAN YALMAN OKAN, hafta sonu tatilinden yararlanarak  08 Aralık 2018 Cumartesi günü eşi, ve kızı ile Gümülcine ziyareti sırasında 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA ve aile üyeleri ile akşam yemeğinde buluştu. 

18. TKG programı katılımcısı GÜNER MUSTAFA (sağda) arkadaşları ile birlikte hafta sonu tatili için  Gönen Kaplıcaları'na giderken, 22 Aralık 2018 Cumartesi günü Bursa'da Kırcılar Deri Fabrikasını ziyaret ederek, yöneticisi ile görüştü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Batı Trakya'nın Gümülcine' şehrinden katılan  GÜNER MOUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA)  madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Son dönemlerde oğlu 20. TKG programı katılımcısı EMRE  MOUSTAFA  ile birlikte Türkiye'den farklı akü markalarının  temsilciliğini almıştır. Ayrıca Dijtürk bayisi olarak da faaliyet göstermektedir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.  

18. TKG programı üyesi ZAVURBEK TURMANİDZE (ayakta) T.C. Bişkek Büyükelçiliği koordinasyonu altında gerçekleşen etkinliklere ve toplantılara katılmakta ve katkı sağlamaktadır.

18. TKG programı kataılımcısı ZAVURBEK TURMANİDZE (solda), T.C.Bişkek Büyükelçisi CENGİZ KAMİL FIRAT (sağda) ile görüşmelerinde desteğini ifade etmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Giriimciler Programı'na Kırgızistan'dan katılan ZAVURBEK TURMANİDZE inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Ahıska Türküdür.