Balkan Odalar Birliği (ABC) Genel Kurulu, Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve AB Komisyonu Eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen’in de katılımıyla 17 Aralık 2018 Pazartesi günü İstanbul’da yapıldı.

TOBB Başkanı ve ABC Dönem Başkanı, Eurochambres Başkan Yardımcısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada Batı Balkan devletleri arasında ticaret ve yatırım ilişkilerini güçlendirmeyi hedefleyen, Berlin sürecinin önemine değindi. Bölge barışına da önemli katkılar sağlayan bu yaklaşımın, çatışma risklerini de azaltacağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, Eurochambers olarak da, bu girişime destek vermeye devam edeceklerini anlattı.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına  ve farklı footğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

T.C. Ticaret Bakanlığı web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.