18. TKG üyesi ve Deliorman İşadamları Derneği Başkanı MUSTAFA AHMEDOV (sağ başta) Friedrich Naumann Foundation Europe  60. yılı nedeniyle  17 Aralık 2018  Pazartesi günü düzenlenen etkinliğe katılarak, destek verdi.

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ve Deliorman İşadamları Derneği Başkanı MUSTAFA AHMEDOVTürkiye’den Bulgaristan ve Romanya’ya makine ithalatı yapan şirket sahibidir. 

16. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MYUMYUN SALİ MYUMYUN (sağ başta) Frederic Noumann Vakfı Güneydoğu Avrupa biriminin desteği ile Vrasta  ve Montana bölgelerine yönelik olarak düzenlenen seminerde sunum yaptı ve Avrupa Genç Libareller Hareketi LYMEC hakkında bilgi verdi.

Toplantıda; Bulgaristan ve Avrupa genelindeki siyasi dururm hakakında bilgi verildi, seçimlerle ilgili analizler payaşıldı ve gençlerin rolü üzerinde duruldu. 

Seminerle ilgilli farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

16. TKG üyesi  MYUMYUN SALİ MYUMYUN uzun süredir  Avrupa Genç Liberaller Hareketi LYMEC Bulgaristan örgütlenmesinde gönüllü olarak görev üstelnmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan temsilcisi olarak  katılan MYUMYUN SALİ MYUMYUN spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

Friedrich Naumann Vakfı, uluslararası düzeyde sivil eğitimi için çalışan, Almanya merkezli bağımsız, kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Bireysel özgürlükler, demokrasi, hukukun üstünlüğü ve piyasa ekonomisinin temelini oluşturduğu liberal değerleri tanıtmak için çalışır. Aynı zamanda, bu liberalizm anlayışı, hoşgörü, insan haklarına saygı, her vatandaşın dini inançlarına saygı duyan seküler devlet kavramlarını da kapsar.

 1991 yılında Ankara'da faaliyete geçen FNF, 2002 yılından beri İstanbul'da sivil toplum, akademi, ekonomi ve politika çevrelerinden partnerleri ile çalışmalarını yürütmektedir.