13. TKG programına Almanya'dan katılan EKREM ECE  (sağda) TÜYAP Fuar alanında 05-08 Aralık 2018 tarihleri arasında düzenlenen Plast Eurasia İstanbul 2018, 28.Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı'nı ziyaret ederek, plastik makinelerini yakından inceledi. 

TÜYAP tarafından PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı) iş birliği ile 5 Aralık 2018 Çarşamba günü kapılarını açan Plast  Eurasia  İstanbul  2018  ile  28.Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı kapsamında Plastik Makineleri, Kimyasallar, Hammaddeler, Kalıp, Isı, Kontrol Cihazları, Hidrolik-Pnömatik cihazlarrın üreticileri en son teknolojii ürünleri sergiledi.

Bu fuar  her yıl düzenlenen fuarlar arasında dünyanın ikinci Avrasya’nın ise en büyük ihtisas fuarı olan Plast Eurasia İstanbul, 44 ülkeden 1094 firma ve firma temsilciliğini sektör profesyonelleriyle buluşturmaktadır.

PLAST EURASIA İSTANBUL 2018 Fuarı, T.C. Ticaret Bakanlığı ve TÜYAP yurt dışı ofisleri koordinasyonu ile Azerbaycan, Belarus, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Filistin, Güney Kore, Gürcistan, Hindistan, Irak, İran, İsrail, İtalya, Kanada, Kosova, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Moldova, Özbekistan, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tunus, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan’dan davet edilen alım heyetleri ile birlikte 60.000’e yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır.

Fuar hakkkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

PAGEV'in web sayfasında yayınlanan fuar haberine bu  linken ulaşılmaktadır. 

 13. TKG üyesi EKREM ECE'nin (solda) fuar izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret  edilmesi gerekmektedir.

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan EKREM ECE  Almanya'da  toptan ve perakende gıda ve içecek ticareti konusunda faaliyet gösteren, kağıt ve ambalaj üretimi yapan şirket sahibidir. Köln Ticaret Odası (IHK) üyesidir. Türk İşadamları Dernekleri Avrupa Federasyonu TİDAF üyesidir. 

Almanya'dan 13. TKG programı katılımcısı Avukat  EMRE HIZLI Avrupa Metropol Bölgesi Nürnberg Türk-Alman İşadamları Derneği (TİAD) ttarafından 23 kasım 2018 Cuma günüü düzenlenen 6. Türk -Alman Ekonomi Kongresinde konuşma yaptı ve Türkiye-Almanya ilişkileriindeki katkıları nedeniyle Alman gazeteciye onur ödülü takdim etti.

Kısa adı TİAD olan Avrupa Metropol Bölgesi Nürnberg Türk-Alman İşadamları Derneği'nin Nürnberg Basın Kulübü’nde düzenlemiş olduğu 6.Türk-Alman Ekonomi Kongresi  etkinlliğinde Türk-Alman ilişkilerine büyük katkı sağlayan gazetecilere onur ödülü verildi.  

TOBB tarafından Ankara, Kayseri, Nevşehir ve  İstanbul illerinde düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya temsilcisi olarak katılan  EMRE HIZLI (kürsüde) Hukuk Danışmanlığı şirketi sahibidir ve avukat olarak görev yapmaktadır.  

Bayern Aktüel haber sitesinde yayınlanan ödül töreni haberine ve farklı fotoğraflara bu inkten ulaşılmaktadır.

TİAD'ın 6. Ekonomi Kongresinne  ve ödül törenine ilişkin ayrıntılara ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

13. TKG programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ (sağ başta) Hindistan'ın Yeni Delhi kentinde 14-16 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenen 10. Sokak Yemekleri Festivali'ne katıldı ve program kapsamında düzenlenen panelde konuşma yaptı.

13. TKG yesi OSMAN SİRKECİ (sağdan 2.) NASVI (Ulusal Sokak Satıcıları Federasyonu tarafından Yeni Delhi'de düzenlenen 10. National  Festival'e Giresun Üniversitesi öğretim görevlisi çalışma arkadaşı ile birlikte katıldı.

OSMAN SİRKECİ'nin 10. Sokak Yemekleri Festivali izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. TKG programı katılımcısı OSMAN SİRKECİ, programdan sonra doktora çalışmasını tamamlayınca Türkiye'deki üniversitelerde öğretim elemenı olarak  görev almıştır. Hakkari, Trabzon  ve Giresun'daki üniversitelerde çalışırken özellikle girişimciik  ve yenilikçilik konularına odaklanmıştır. Ayrıca  konuk öğretim üyesi olarak 2017 yılında görev yaptığı Malta Üniversitesi ile Giresun Üniveristesi arasında kurulan  işbirliği kapsamında "Sokak Satıcıları "(Mikron Girişimcilik) konusunda  geliştirilen projede sorumluluk üstlenerek, "Sokak Ekonomisi Konferansı'nı hazırlamıştır.