20. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ENİ XHEKO (solda) katılım sertifikasını TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'ndan aldı. 

20. TKG üyesi ENİ  XHEKO sertifika töreni sırasında TOBB Başkanını ülkesine davet ederek, yöneticisi olduğu aile otelinde ağırlamak istediğini ifade etti.

Arnavutluk -Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO)'nun web sayfasında yayınlanan fotoğraflı katılım haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

ATSO'nun facebook sayfasında yayınlanan katılım haberinin ayrıntılarına ve fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine katılan ENİ XHEKO başkent Tiran'da otel, lokanta ve SPA merkezinden oluşan Xheko Imperial adlı aileişleetmesi turistik tesisin üst düzey yöneticisidir. Tiran Ticaret Odası ve Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

KKTC'den MURAT BORUCU (solda) ve İZZET KÖROĞLU'nun (sağda) 20. TKG programına katılması Kıbrıs Genç TV kanalında haber oldu.

MURAT BORUCU (solda) ve İZZET KÖROĞLU'nun 20. TKG programına katılması 6 Ocak 2019 Pazar günü Kıbrıs Postası Gazetesinde haber olarak yayınlandı. 

Ayrıca Yeni Bakış Gazetesi ve  Havadis Gazetesi'nde de aynı tarihte katılım haberi ve farklı fotoğraflar yayınladı. 

Meydan Kıbrıs internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı katılım haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Öteki gazete küpürlerine MURAT BORUCU arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

20. TKG programına  KKTC'den katılan MURAT BORUCU Girne'de yaşamaktadır. Gıda  sektöründe faaliyet gösteren, süt ürünleri üretimi ve ticareti ile uğraşan şirket sahibidir. Ayrıca gayrimenkul yatırımı ve emlak sektöründe faaliyet gösteren TURYAP Girne Liman emlak ofisinin ortağıdır. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. SÜTEK Süt Endüstrisi Kurumu üyesidir.

20. TKG programına başkent Lefkoşa'dan katılan İZZET KÖROĞLU ahşap mutfak üretimi yapan, iç mimari tasarım ve üretim faaliyetleri olan şirket sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyesidir. Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.  Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı lefkoşa Şubesi AS Başkanı görevini gönüllü olarak yapmaktadır.

20. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ULAN  CHOLPONBAEV (sol başta), KYIALBEK  DYIKANOV (soldan 2.), SHAMIL IMANALIEV (sağdan 2.) ve  BELEK ESENALİEV (sağ başta) 01 Ekim 2018 Pazartesi günü  TOB İkiz Kuleler Sosyal Tesiler Binasında  düzenlenen Açılış Oturumu'na katılan Dışişleri Bakanlığı İkilli Ekonomik İlişkiler  Genel Müdür Yardımcılığı  Kafkasya ve Orta Asya Daire Başkanı MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e (ortada) toplantı anısına deri üzerine yapılmış  bir  resim armağan etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 20. TKG programına Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten katılan giirşimciler 02 Ekim  2018  Salı günü OSTİM Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin 'in ev sahipliğinde gerçekleşen  başarılı ikili iş görüşmeleri anısına OSTİM Bölge Müdürü ADEM ARICI'ya deri resim hediye etti.  

20. TKG programı üyesi SHAMIL IMANALIEV (soldan 3.)  enerji ve madencilik sektörlerinde yabancı yatırımcılarla yerel iş ortağı olarak çalışan,  iş geliştirme danışmanlık hizmeti sağlayan, tarım aletleri ve ekipmanı ile fidan ticareti yapan, meyve ve sebze işleme konularında faaliyet gösteren şirket ortağı ve üst düzey yöneticidir. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği üyesidir.

20. TKG üyesi KYIALBEK  DYIKANOV  (sol başta) yurtiçi  ve yurtdışı turizm hizmetleri sunan, yurt dışı eğitim ve staj programları düzenleyen ve kariyer danışmanlığı konularında faaliyet gösteren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. Egemendik Türkiye Mezunlara Derneği ve  Kırgız Tur Operatörler birliği (KATO) üyesidir.

20. TKG programı katılımcısı BELEK ESENALİEV (soldan 2.), proje yönetim danışmanlığı yatırım projesi geliştirme, mühendislik hizmetleri,  pazar araştırmaları, sektörel analizler vb konularda danışmanlık hizmeti veren şirkette üst düzey yöneticidir. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği üyesidir.

20. TKG üyesi ULAN  CHOLPONBAEV (sağ başta) tarımsal faaliyette bulunan, gıda ve kozmetik sektöründe Türkiye, Kazakistan ve Rusya ile ticaret yapan şirket sahibidir.

Egemendik Türkiye Mezunları Derneği'nin faceebook sayfasında yayınlanan katılım haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

20. TKG programına Batı Trakya Bölgesi temsilcilerinin katılımı Millet Gazetesinde aşağıdaki satırlarla haber oldu: "Anavatan Türkiye’nin başkenti Ankara’da 29 Eylül tarihinde başlayan ve 12 Ekim tarihinde sona erecek 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına toplam 20 farklı ülkeden 47 girişimci katıldı. TOBB’nin gerçekleştireceği iki haftalık programa Batı Trakyalı iş insanları da davet etti. Batı Trakya’dan programa Petrol Ofisi madeni yağları, Esan akü, Caldini otomobil bakım ve temizlik ürünleri Yunanistan distribütörü Gümülcineli genç iş insanı EMRE MUSTAFA (sağ başta), mobilya ve aksesuar sektöründe faaliyet gösteren Epiplathrakis mobilya mağazası ve atölyesi sahibi NURHAN MUSTAFA NİHAT (soldan 2.)   ve  inşaat ve elektro manyetik sektöründe faaliyet gösteren Mühendis HÜSEYİN HAFIZ AHMET (sol başta) katıldı.TOBB tarafından düzenlenen program Ankara’da başladı. Ankara’nın ardından ikili görüşmeler ve toplantılar İstanbul’da devam edecek. Program kapsamında daha sonra Tekirdağ, Edirne, Çorlu ve Lüleburgaz ziyaret edilecek. Farklı ülkelerden iş insanlarına birbiriyle tanışma ve işbirliği yapma olanağı sağlayan program çerçevesinde katılımcılar tarihi yerlerini gezme imkânı bulacak.Ankara’da gerçekleştirilen açılışa katılan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, programa iştirak eden Batı Trakyalı iş insanları ile görüştü ve onlara katılım belgesi takdim etti".

20. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesi, Gümülcine kentinden katılan NURHAN MUSTAFA NİHAT (sol başta) ve EMRE MUSTAFA (sağ başta) OSTİM'deki ikili iş görüşmelerine ev sahipliği yapan OSTİM yöneticilerine özel olarak teşekkür etti.

Batı Trakya'da yayınlanan Millet Gazetesinde yayınlanan katılım haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

20. TKG programı heyet başkanı NOURCHAN MOUSTAFA NICHAT mobilya üretim atölyesi olan, imalatı ve mobilya ticareti yapan, Türkiye’den mobilya ithal eden  şirket sahibidir. Batı Trakya İşadamları Derneği ve Gümülcine Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesidir.

20. TKG programı katılımcısı CHOUSEIN CHAFOUZ AMET inşaat ve elektro mekanik sektöründe faaliyet gösteren,  yenilenebilir kaynaklardan elektrik üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca zeytin yağı üretimi ve taze sebze ve meyve paketleme sektöründe faaliyet göstermektedir. İşadamları Derneği ve Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir.

20. TKG üyesi EMRE MOUSTAFA  akü ve madeni yağ ithalatı ve toptan ticareti yapan, digitürk bayisi olan aile şirketinde yöneticidir. Şirket halen Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Esen Akü ve Çelik Akü Yunanistan Distribütörüdür. Gümülcine Ticaret Odası Üyesidir.