10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ (sağda) Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 02 Aralık 2018  Pazar günü düzenlenen Türkiye Mezunları Buluşması'na katılarak, YTB yöneticilerine "hoşgeldiniz" dedi.

Arnavutluk Türkiye Mezunları Buluşması T.C. Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, YTB Başkanı Abdullah Eren ve çok sayıda Türkiye mezununun katılımlarıyla Arnavutluk'un başkenti Tiran’da  Xheko Imperial Otel'de gerçekleştirildi.

Türkiye Mezunları Buluşmasına Türkiye’de lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde eğitim alarak ülkelerine Arnavut mezunlar bir araya geldi. 

Türkiye Mezunları Buluşması etkinliği kapsamında; Arnavutluk Türkiye Mezunları Derneği'nin resmi açılışı da yapıldı.  

Bugüne kadar 3 bine yakın Arnavutluk vatandaşı Türkiye'de eğitim aldı. Şu anda binden fazla öğrenci, Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde lisans, yüksek lisans ve doktora yapmaktadır.

YTB'nin web sayfasında yayınlanan Tiran Buluşması haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

YTB'nin  facebook sayfasında yayınlanan Tiran Buluşması albümüne bu linkten ulaşılmaktadır.

Anadolu Ajansı tarafından 10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANI ile yapılan söyleşiniin tam metnine bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ERİNDA ZHUPANİ (solda) Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.