10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ İşkodra Yunus Emre Enstitüsü tarafından 12 Kasım 2018 tarihinde düzenlenen "Geçmişten Günümüze Arnavutluk-Türkiye İlişkileri " başlıklı seminerde sunum yaparak, Türkiye ile ticareti geliştirme fırsatlara ve yatırım ortamı konusunda bilgi verdi.

İşkodra Yunus Emre Enstitüsü tarafından, T.C. Tiran Büyükelçiliği  ve İşkodra Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen seminerde Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve 10. TKG Üyesi  ERİNDA ZHUPANİ Arnavutluk-Türkiye  Ekonomik İlişkilerinde Arnavutluk TSO'nun  rolünü anlattı ve soruları yanıtladı.

ATTSO'nun web sayfasında yayınlanan seminer haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması önerilmektedir.

"Geçmişten Günümüze Arnavutluk-Türkiye İlişkileri" seminerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için İşkodra Yunus Emre Enstitüsü'nün facebook sayfasının bu  linkinden ulaşmak  mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ERİNDA ZHUPANİ  Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.