19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ELVİRA BOROMBAEVA (solda) ICC  International Court of Arbitration ve Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 26 Kasım 2018 Pazartesi günü başkert Bişkek'te düzenlenen "Uluslararası Tahkim Divanı"nın işleyişi seminerine katılarak, ticari anlaşmazlıkların mahkemeye  gitmeden çözülmesi için tahkime başvurulması süreci ve tahkim kararlarının işleyişi konularında bİlgi aldı. 

Kırgızistan'dan 18. TKG üyesi MİRBEK KAZANBAKOV  "Uluslararası Tahkim  Çalıştayı" kapsamında  anlatılan konuları ilgiyle izledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gazianttep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan MİRBEK KAZANBAKOV  PVC kapı ve pencere sistemleri ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Türkiye Mezunları EGEMENDİK Türkiye Mezunlları Derneği üyesidir.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ELVİRA BOROMBAEVA enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. NABA (Ulusal İş Dernekleri Birliği ve Küçük HES Birliği Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Yatırım Kurulu ve Yolsuzluk Forumu üyesidir. Ayrıca Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Kadın Komisyonu Başkanıdır.

Seminerle ilgili farklı fotoğraflara ulaşmak için ELVİRA BOROMBAEVA'nın facebook sayfasının bu linkinin ziyaret edilmesi öneilmektedir.